Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Δηλώσεις Αμπουμπακαρι

Ο Μωχάμεντ Αμπουμπακαρί μοιάζει σαν… σφουγγάρι το οποίο καθημερινά ρουφάει ένα σωρό νέα πράγματα δίπλα στους πολύπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Ο νεαρός Γκανέζος χαφ νιώθει ιδιαίτερα τυχερός που μαθητεύει δίπλα σε Κονσεϊσάο, Γκαρσία και τους άλλους έμπειρους παίκτες του Δικεφάλου που έχουν πολλά χρόνια μέσα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και έχουν αγωνιστεί σε ιδιαίτερα υψηλό και αντιγωνιστικό επίπεδο.
«Στον ΠΑΟΚ, κάθε μέρα που παιρνάει νιώθω ότι μαθαίνω όλο και περισσότερα νέα πράγματα. Το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω πολλά πράγματα να μάθω», επισήμανε χτες στο «Μ» ο Αμπουμπακάρι.
«Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να κερδίσω το ρόλο μου στην ομάδα, όμως δε φοβάμαι τη σκληρή δουλειά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και οι παλαίοτεροι παίκτες προσπαθούν να βάλουν εμάς που ήρθαμε τώρα και τους νεότερους στο κλίμα. Νιώθω τυχερός που έχω την ευκαιρία να παίξω στην ίδια ομάδα με παίκτες όπως ο Κονσεϊσάο και ο Γκαρσία, που έχουν παίξει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου με τους καλύτερους παίκτες. Όταν παίζεις μαζί με καλύτερους παίκτες, είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθείς κι εσύ», πρόσθεσε ο Γκανέζος χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: