Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Τέλος το ποδόσφαιρο για Σαβιντάν

Αδοξο τέλος, όπως όλα δείχνουν, θα έχει η καριέρα του Στιβ Σαβιντάν. Ο 31χρονος άσος επρόκειτο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό, αλλά οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη με τους Μονεγάσκους αποκάλυψαν ότι πάσχει από ένα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, το οποίο αν συνεχίσει να παίζει μπορεί να θέσει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία του.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει με σχετικό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα "Equipe", υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να δώσει σχετική συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας. Ο 31χρονος στράικερ σημείωσε 14 γκολ με τη φανέλα της Καέν την περσινή σεζόν, αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και ένας από τους πρώτους στην κατηγορία γενικότερα, δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ομάδα του από τον υποβιβασμό.

Πάντως, ο Σαβιντάν θα έχει να λέει ότι κατάφερε να πραγματοποιήσει τελικά το όνειρό του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Ουρουγουάη τον περασμένο Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: