Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Πρόταση Μίλαν για Λ. Φαμπιάνο

Την απόφαση του Λουίς Φαμπιάνο να πάρει μεταγραφή στην Μίλαν και την ύπαρξη πρότασης από πλευράς «ροσονέρι» στην Σεβίλλη, αποκάλυψε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου στο “Skysports Italia”.

Μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση, ο Ζοζέ Φουέντες ανέφερε πως η ομάδα του Μιλάνο κινήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο για την απόκτηση του παίκτη που προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης, μετά την αδυναμία της να κάνει δικό της τον Έντιν Τζέκο της Βόλφσμπουργκ.

Ξεκαθάρισε ακόμα πως ο Λουίς Φαμπιάνο επιθυμεί να παίξει στο «Σαν Σίρο» μετά από τέσσερα χρόνια στην Ανδαλουσία για λογαριασμό της Σεβίλλης και άφησε να εννοηθεί πως οι Μιλανέζοι δεν προτίθεται να καλύψουν το ποσό της ρήτρας (30 εκ. ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αλλά ισχυρίστηκε πως πρόκειται για μια σημαντική πρόταση.

«Η Μίλαν έκανε επίσημη πρόταση στην Σεβίλλη για τον Λουίς Φαμπιάνο. Δεν ξέρω πόσο υψηλή είναι, αλλά είναι κάτι το σημαντικό και επίσημο. Τώρα είναι στο χέρι των ροσονέρι και της Σεβίλλης να φτάσουν σε συμφωνία και στην συνέχεια ο πελάτης μου θα μιλήσει με την Μίλαν.
Η ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του είναι 30 εκατομμύρια ευρώ αλλά ο Λουίς Φαμπιάνο ολοκλήρωσε έναν κύκλο τεσσάρων χρόνων στην Σεβίλλη και τώρα η Μίλαν αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ευκαιρία για αυτόν. Επαναλαμβάνω πως ο παίκτης έχει πει δημόσια πως θέλει να πάει στην Μίλαν, τώρα είναι θέμα των δύο ομάδων να συμφωνήσουν. Νομίζω πως είναι ζήτημα 2-3 εβδομάδων αλλά όχι παραπάνω», υποστήριξε ο Ζοζέ Φουέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: