Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ο Μ. Μιλάνο για Ηρακλή

Ο Μάουρο Μιλάνο είναι παίκτης του Ηρακλή. Μένει απλά να ανακοινωθεί και να επισημοποιηθεί ουσιαστικά η συμφωνία του με την ομάδα του “Γηραιού”. Δεν έχει γίνει αυτό μέχρι τώρα ακόμη. Κάτι που είναι να γίνει κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας και συγκεκριμένα ανήμερα της “πρώτης” προπόνησης της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή είναι και η επίσημη ενημέρωση της ομάδας. Αυτό είπε χθες και ο ίδιος ο Μιλάνο. Βέβαια, ο Αργεντινός επιθετικός μέσος βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Πέμπτη πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις…

“Είμαι πολύ καλά…Νιώθω πολύ καλά…”, ήταν οι κουβέντες του 25χρονου Αργεντινού. Του ζητήσαμε να κάνει μόνο ένα σχόλιο. Να μας πει κάτι αναφορικά με το τι θα ήθελε να μεταφέρει στον κόσμο της ομάδας του Ηρακλή. Σαν μία δήλωση του. “Ήρθα για να βοηθήσω τον Ηρακλή να βγει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Να κάνουμε πορεία και στο Κύπελλο”, ήταν η ατάκα του. Δεν το σκέφτηκε πολύ. Η αντίδραση του ήταν άμεση. “Ξέρω που ήρθα”, συμπλήρωσε με νόημα. Δεν έμεινε μόνο εκεί. “Σκέφτομαι μόνο πώς θα κάνω καλή χρονιά και πώς θα βοηθήσω τον Ηρακλή”, τόνισε μεταξύ των άλλων με έμφαση.

Θέλει να αποδείξει

Αποδείχθηκε περίτρανα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, πόσο ο Μάουρο Μιλάνο “διψάει” για ποδόσφαιρο. Θέλει να αποδείξει. Είναι για τον ίδιο ένα “στοίχημα” η παρουσία του στον Ηρακλή. “Μεγάλο στοίχημα”. Πιστεύει στον εαυτό του, αλλά παράλληλα παραμένει προσγειωμένος. Δεν λέει μεγάλα λόγια. Πέρασε δύσκολα, άλλωστε…

Δυνατός στο μυαλό

Ο Μιλάνο έχει κάνει δυο επεμβάσεις στο δεξί του γόνατο. Σοβαρές επεμβάσεις. Η πρώτη του επέμβαση έγινε στην Ελλάδα. Η δεύτερη έγινε στην Αργεντινή, σε δικό του γιατρό. Την ίδια μάλιστα μέρα με την πρώτη. “Είχε κακή τύχη”, είπε κάποια στιγμή ο ατζέντης του. Η μαγνητική, που έκανε πάντως την Πέμπτη ήταν καθαρή, οι εξετάσεις που έγιναν διεξοδικά δεν “έδειξαν” κανένα απολύτως πρόβλημα και έτσι ενεργοποιείται αυτόματα η συμφωνία του με τον Ηρακλή για τα επόμενα δυο χρόνια. “Είμαι δυνατός στο μυαλό…”, μας απάντησε άμεσα για το πώς αντιμετώπισε τις δυο πολύ σοβαρές επεμβάσεις. Δεν είναι εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή.

Δεν πλήρωσε την όψιον

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πλήρωσε την όψιον, που υπήρχε στο συμβόλαιο. Γι’ αυτό και έφυγε. Ο Ηρακλής τον ήθελε. “Είναι μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής…”, είπε χαρακτηριστικά όταν του τέθηκε το θέμα της απόφασης του να έρθει και τους λόγους που επέλεξε την πρόταση του “Γηραιού”. Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ήθελαν, αυτός προτίμησε φυσικά τον Ηρακλή. Μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας. Ήταν ένα κίνητρο γι’ αυτόν όπως παράλληλα και το γεγονός, ότι τον ήθελαν οι άνθρωποι του Ηρακλή και του το έδειξαν. Ο Ηρακλής θα τον έχει δυο χρόνια, με όψιον αγοράς βεβαίως από την Ουρακάν. Τα χρήματα, που πρέπει να δαπανήσουν οι “κυανόλευκοι” μετά από το τέλος του δεύτερου χρόνου είναι τα… ίδια με αυτά που ήταν να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: