Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Η Ίντερ παίρνει Σισόκο;

Συνεχίζεται το... μπάχαλο με τον Αλί Σισόκο. Ο άσος της Πόρτο μπορεί να απορρίφθηκε από την Μίλαν, αλλά φαίνεται ότι η μοίρα του τον θέλει κάτοικο της ιταλικής μεγαλούπολης, έστω με τη φανέλα άλλης ομάδας και δη της αιώνιας αντιπάλου των "ροσονέρι". Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Equipe", ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αποτελεί διακαή μεταγραφικό πόθο του τεχνικού των "νερατζούρι" Ζοσέ Μουρίνιο.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ επειδή ο Μουρίνιο θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η μεταγραφή, έχοντας δώσει σχετική εντολή στον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες να κάνει ό,τι μπορεί για να επισπευσθεί η διαδικασία. Όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, εμφανίζεται κουρασμένος ψυχολογικά από το όλο ζήτημα, αφού ακόμα δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν.

"Είμαι απόλυτα υγιής και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τα δόντια μου. Είναι τέλεια όπως πάντα. Ποτέ δεν είχα ανάλογο πρόβλημα στην καριέρα μου, όπως επίσης και δεν είχα μυικούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Δεν γνωρίζω τον λόγο που η Μίλαν λέει αυτά τα πράγματα, όμως δεν μου αρέσει καθόλου. Το πληροφορήθηκα και εγώ κάποια στιγμή μετά από τις εξετάσεις", επεσήμανε από την πλευρά του ο Σισόκο, με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport" και πρόσθεσε:

"Είχα πάει στη Σενεγάλη για δέκα ημέρες και όταν επέστρεψα μου είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα. Έκανα δύο εξετάσεις. Η μία ήταν για τη Μίλαν και η άλλη για την Ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κανείς δεν μου είπε αρχικά ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι ψάχνουν να βρουν μια δικαιολογία για να μη γίνει η μεταγραφή. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι κουρασμένος από την όλη κατάσταση. Ακούω ότι τη μία μέρα πάω στη Μίλαν, την άλλη ότι παραμένω στην Πόρτο και την άλλη ότι πάω κάπου αλλού. Η Πόρτο δεν θέλει να μιλάω για αυτό το ζήτημα, αλλά το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα δόντια μου. Όλα γίνονται για τα λεφτά".

Υπογραμμίζεται, ότι η Μίλαν έχει έρθει αρχικά σε συμφωνία τόσο με την Πόρτο, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά η μεταγραφή "κόλλησε" στις ιατρικές εξετάσεις που υπεβλήθη ο Γάλλος άσος. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα χρόνιο πρόβλημα του νεαρού άσου με τα δόντια του, το οποίο του προκαλεί αντανακλαστικούς πόντους στη μέση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το συγκεκριμένο σίριαλ έχει πολύ ψωμί ακόμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: