Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Με το ζόρι «παντρειά»

leonarlevadia.jpgΟ Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού Λεονάρντο ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του ότι έχει πεισμώσει και θα κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Φουντώνει η μάχη για την απόκτηση του δεξιού μπακ με τους Γκριν, Ογκαράρου και Σεϊταρίδη να βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.Συνεχίζουν να γράφουν για Σάλομον τα ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Λεονάρντο στον Λεβαδειακό καθώς όπως του επισημάνθηκε από το τεχνικό επιτελείο των Βοιωτών τα αποτελέσματα των εργομετρικών του δεν ήταν καλά και πρέπει να βελτιωθεί. Από την πλευρά του ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από τον σύλλογο ωστόσο ο Γιάννης Κομπότης συνεχίζει να κρατάει αμείλικτη στάση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και δεν παραχωρεί τον Λατινοαμερικανό αν δεν πάρει το ποσό που θέλει. Επιπλέον το γεγονός ότι ο Λεονάρντο πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους» με αυξημένες αποδοχές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λεονάρντο δεν έχει ...μάτια για άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay φέρεται να είπε στο περιβάλλον του «Δεν θα λυγίσω και θα δικαιωθώ.Ας το καταλάβουν. Έχω πεισμώσει πολύ με αυτή την ιστορία».

Η επιλογή του δεξιού μπακ

Συνεχίζεται η αναζήτηση δεξιού μπακ στην «Ένωση» με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να φαίνεται να έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις (Ογκαράρου, Γκριν και Σεϊταρίδης). Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος λύνει το συμβόλαιο του με τον Άγιαξ και πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του φαίνεται ότι βρίσκεται ξεκάθαρα στο χέρι του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Από κει και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να μπουν «σφήνα» στην απόκτηση του Γκριν ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με την Κατάνια. Από την πλευρά του ο παίκτης φαίνεται να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ωστόσο οι ατζέντηδες του ξεκαθαρίσουν ότι θα υπογράψει στην Ιταλική ομάδα. Επιπλέον οι άνθρωποι του «δικέφαλου» συνεχίζουν να βλέπουν τον Γιούρκα Σεϊταρίδη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εφόσον μπουν χρήματα από τις πωλήσεις των Εντίνιο και Σορεντίνο, οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη.

Μικρά Μικρά από τον Τύπο

*Αργεντίνικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 30χρονο μέσο της Λανούς Σεμπάστιαν Σάλομον.

*Δεν μεταπείστηκε ο Στέλιος Μανωλάς και πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Βασίλης Δημητριάδης.

*Το σημερινό ραντεβού του Μπάγεβιτς με τον Ταχτσίδη ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου.

*Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Νίκος Νοτιάς προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους Θανόπουλο και Μπάγεβιτς για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και επιθεώρηση των εργασιών στον χώρο του προπονητικού κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: