Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Κ. Ρονάλντο : Αξίζω τα 80.000.000 λίρες

Οι μεγάλοι παίκτες κοστίζουν πολλά λεφτά και σε πολλές περιπτώσεις περισσότερο από την αξία τους. Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα. Τα 80 εκατ. λίρες που ξόδεψε ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρήθηκαν υπεβολικά για την απόκτηση ενός παίκτη, όχι όμως και για τον Πορτογάλο που θεωρεί το ποσό λογικό!

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί τόνισε ότι νιώθει αμήχανα για τα ποσά που διακινούνται, ενώ ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ Μπόμπι Τσάρλτον δήλωσε ότι νιώθει ντροπή.

Ο "CR9" δηλώνει ήσυχος με την συνείδηση του και το ποσό της μεταγραφής αποτελώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στον κόσμο.

"Νομίζω ότι είναι ένα λογικό ποσό. Αν η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ και η Ρεάλ συμφώνησαν τότε δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω. Οι καλοί παίκτες κοστίζουν πολλά λεφτά και αν θέλεις να τους έχεις πρέπει να πληρώσεις. Χαίρομαι που είμαι ο ποιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που δεν σκέφτομαι όταν βγαίνω στο γήπεδο και δεν πρόκεται να με επηρεάσει. 'Έχω συνηθίσει σε αυτή την πίεση.

Ξέρω ότι θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εμένα και ξέρω ότι θα έχω μεγάλη πίεση από τον κόσμο περισσότερο από αυτή που είχα στην Μάντσεστερ. Πρόκειται για μία νέα πρόκληση που θα με κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Αν η Ρεάλ ξόδεψε τόσα πολλά λεφτά είναι γιατί με ήθελε και θεώρησαν ότι έχουν τα λεφτά να με αποκτήσουν. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να δικαιώσω την Ρεάλ και τα χρήματα που ξόδεψε για εμένα
", τόνισε ο Ρονάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: