Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ρεάλ Μαδρίτης Κ.Ρονάλντο: "Θα γίνω ο καλύτερος στην ιστορία"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα "Marca" την πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν δίστασε να τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσωπικών του φιλοδοξιών.

"Θέλω να μπω στο κλαμπ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Ή να γίνω ακόμα ο κορυφαίος στην ιστορία. Θα αποδείξω ότι αξίζω τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να με αποκτήσουν.

Ο Πέρεθ; Έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο του ποδοσφαίρου", τόνισε ο 24χρονος Πορτογάλος άσος, ο οποίος ανυπομονεί να ζήσει την ερχόμενη Δευτέρα ανάλογη αποθέωση με αυτή που γνώρισε ο Κακά κατά την επίσημη παρουσίασή του την 1η Ιουλίου.

"Τώρα μπορώ να πω ότι έχω πραγματοποιήσει το όνειρό μου. Το βράδυ της Δευτέρας θα είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου".

Φυσικά, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για για την "έντονη" εξωγηπεδική του ζωή, από τη στιγμή που είναι τακτικός "θαμώνας" στα φύλλα των κουτσομπολίστικων εφημερίδων, με τον ίδιο να υπερασπίζεται τον εαυτό του.

"Δεν είμαι όπως με περιγράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και θα το αποδείξω αυτό στο γήπεδο", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: