Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Δεν φταίνε τα δόντια μου αλλά τα λεφτά!

Ο πρωταγωνιστής μίας εκ των πιο περίεργων μεταγραφικών υποθέσεων φέτος, ο Αλί Σισόκο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" κατηγόρησε ευθέως τη Μίλαν πως ο λόγος που ακυρώθηκε η μεταγραφή του στους ροσονέρι ήταν οικονομικός και δεν είχε να κάνει με τα δόντια του...
"Είμαι μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα δόντια μου. Είναι τέλεια, όπως ήταν πάντα. Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στην καριέρα μου", είπε ο γάλλος μπακ.

"Δεν ξέρω γιατί η Μίλαν είπε αυτά τα πράγματα, αλλά δεν μου άρεσε. Τ` ανακάλυψα λίγο μετά τα ιατρικά τεστ. Πήγα για 10 μέρες στη Σενεγάλη και επιστρέφοντας από τις διακοπές μου μού είπαν πως υπάρχει πρόβλημα", πρόσθεσε ο Σισόκο.

Ως γνωστόν, η Μίλαν ακύρωσε τη μεταγραφή του παίκτη από την Πόρτο με τη δικαιολογία πως κατόπιν ιατρικών εξετάσεων αποδείχτηκε πως ο Σισόκο είχε πρόβλημα στα δόντια που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στο μέλλον και να του δημιουργήσει μυϊκά προβλήματα.

"Εχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση... Μια ακούω πως πάω στη Μίλαν, μία οτι παραμένω στην Πόρτο και την άλλη οτι φεύγω για κάπου αλλού. Απαιτώ μια απάντηση. Η Πόρτο δεν ήθελε να μιλήσω γι` αυτό, αλλά στην πραγματικότητα το πρόβλημα δεν είναι τα δόντια μου, αλλά τα χρήματα", κατέληξε ο 22χρονος μπακ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: