Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Μπιέρσμιρ κοντά σε ΠΑΟ

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ματίας Μπιέρσμιρ, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός. Συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν είχε ο Κώστας Αντωνίου αλλά δεν ξεκαθάρισε αν ο Μπιέρσμιρ θα αποκτηθεί τώρα ή τον Ιανουάριο που λήγει το συμβόλαιό του με την Γκέτεμποργκ.

Ο 23χρονος άσος με δηλώσεις του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του. «Γνωρίζω πολύ καλά για το ενδιαφέρον που έχει δείξει για μένα ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, είναι αρκετά έντονο αφού από αυτά που έχω μάθει από τον μάνατζέρ μου είμαστε πολύ κοντά. Αν θέλετε όμως να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες καλύτερα να μιλήσετε με τον Μάρτιν Νταλίν που είναι και αυτός που ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα της μεταγραφής μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός Σουηδός αμυντικός.

Αλλά και από την πλευρά του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσαν ότι έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη. Ο Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε με τον Μάρτιν Νταλίν που εκπροσωπεί τον Μπιέρσμιρ και φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα έρθει αυτό το καλοκαίρι ή τον τον ερχόμενο Ιανουάριο στη χώρα μας.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να ακολουθήσει νέα επαφή του Παναθηναϊκού με την Γκέτεμποργκ μέσω του Νταλίν. Ο Σουηδός μάνατζερ θα μεταφέρει την πρόταση των «πρασίνων» για αγορά του Μπιέρσμιρ με ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ. Αν η Γκέτεμποργκ αρνηθεί την προσφορά του «τριφυλλιού» τότε στον Παναθηναϊκό θα κινηθούν για τον παίκτη τον Ιανουάριο που θα μείνει ελεύθερος.


Καντέ: «Τυχερός που είμαι στον ΠΑΟ»

Ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του στον Παναθηναϊκό είναι ο Σεντρίκ Καντέ. Ο αμυντικός από το Μάλι δηλώνει περήφανος που βρίσκεται στο «τριφύλλι» και δίνει την υπόσχεση στον κόσμο ότι θα κάνει τα πάντα για την ομάδα.

-Τι είναι αυτό που σου έχει κάνει εντύπωση στις πρώτες μέρες παρουσίας σου στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό;

«Μόνο και μόνο αν δει κανείς το αθλητικό κέντρο μπορεί να καταλάβει που έρχεται. Ένα πολύ ωραίο μέρος για δουλειά. 'Όλοι οι προπονητές έχουν μεγάλη εμπειρία ενώ υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στη ομάδα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι σε ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός. Το αναγνωρίζω αυτό και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχεις συναντήσει σε σχέση με το προηγούμενο κλαμπ που ήσουν;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, ένας μεγάλος οργανισμός, εργάζονται πολλοί στην ομάδα και όλοι δουλεύουν για το καλό του συνόλου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τη Νις. Ήταν μια μικρή ομάδα, δεν διέθετε τόσα χρήματα και ακόμα και οι εγκαταστάσεις στις οποίες δουλεύαμε δεν είχαν καμία σχέση».

-Τι μήνυμα έχεις να δώσεις στους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

«Θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου στην ομάδα σε κάθε ματς γιατί με εμπιστεύτηκαν και πρέπει να το ανταποδώσω αυτό στους οπαδούς μας».

-Δύο λόγια για τον Σισέ τον σταρ της ομάδας;

«Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρει πολλά γκολ, είναι η δουλειά του. Είναι καλό για τον Παναθηναϊκό αλλά και το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου η παρουσία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: