Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ηρακλής Πάρμα 2-1

Μετά το τέλος του αγώνα ο Όλεγκ Προτάσοφ και ο Ιβάν Μπόσνιακ μίλησαν για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα του Ηρακλή και την παρουσία του στον αγώνα με την Πάρμα.

Προτάσοφ: «Ήταν μια ωραία νίκη. Κερδίσαμε κι αυτό είναι πολύ καλό. Το αποτέλεσμα βέβαια μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και κοιτάμε πως ήμασταν και τι μποτούμε να διορθώσουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε άγχος και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.
Στο τέλος ημιχρόνου σκοράραμε και στο δεύτερο καταλάβαμε πως έπρεπε να παίξουμε. Μας βγήκαν καλές φάσεις είχαμε και τραυματίες βέβαια. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε σχεδόν 1 μήνα βλέπουμε που πρέπει να προσέξουμε και που είμαστε καλοί και προχωράμε.
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Έχω πολλά παράπονα βέβαια απο τα παιδιά. Θα τα συζητήσουμε. Σ’ αυτά τα φιλικά δεν είμαστε «φρέσκοι», γιατί έχουμε νωρίτερα και προπονήσεις.
Πρέπει να δείξουμε προσοχή. Μου άρεσε ο τσαμπουκάς και η θέληση που δείξαμε, η όρεξη της ομάδας. Ήταν κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια απο τον Ηρακλή. Ακόμη κι αν χάσουμε δεν θέλουμε κανείς να μη μας πει οτι δεν παλέψαμε, αυτό είναι βασικό και το είδαμε σήμερα. Δεν μου άρεσε το πρώτο 20λεπτο. Δεν πρέπει να παίζουμε έτσι. Αργήσαμε να μοπούμε στο παιχνίδι. Απο το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό πρέπει να παλεύουμε».

Μπόσνιακ: «Είναι σημαντικό που σκόραρα στον αγώνα και με βοηθά αυτό και στην ψυχολογία μου ώστε να αισθάνομαι καλύτερος. Κάνουμε μια δυνατή προετοιμασία και δουλεύω σκληρά. Σκοπός μου να είναι να σκοράρω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ στο νέο πρωτάθλημα.
Σιγουρα κάθε νίκη είναι σημαντική για την ψυχολογία και βοηθά πάρα πολύ. Είχα πει πως μετά απο τρεις ήττες ήταν καλό να κερδίσουμε για να δουλεύουμε καλύτερα.
Ο κόσμος μας ακολουθεί και οι φίλαθλοι κανουν μεγάλα ταξίδια και είναι σπουδαίο να είναι μαζί μας τόσο μακριά και παρά την ταλαιπωρία. Μου αρέσει να αφιερώνω τα γκολ στον κόσμο.
Πάνω απο όλα κρατάω τη νίκη και το οτι σαν ομάδα δουλεύουμε καλύτερα και μετά απο τρείς ήττες ήρθε μια σημαντική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: