Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Παρουσιάστηκαν Ντικούδης και Χατζηβρέττας

Tην επίσημη παρουσίαση των Δήμου Ντικούδη και Νίκου Χατζηβρέττα πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, σε ειδική τελετή στο Αλεξάνδρειο.

Αμφότεροι οι δύο Έλληνες άσοι εξήγησαν τους λόγους που επέλεξαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να συνεχίσουν την καριέρα τους, με τον Χατζηβρέττα να σχολιάζει ότι δεν ήταν δύσκολο να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον Άρη, αφού στους «κίτρινους» θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Έπαιξε ρόλο και ο Νίκος»

Ο Δήμος Ντικούδης σχολίασε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ σήμερα και αποτελώ μέλος της ομάδας. Θεωρώ μεγάλη τιμή να φοράω τα κίτρινα και αγωνίζομαι ως παίκτης του Αρη στο Αλεξάνδρειο το οποίο γνώρισα ως αντίπαλος αλλά πάντα προκαλεί δέος. Θέλουμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα όπως θέλει και ο κόσμος και να πετύχουμε τους στόχους μας. Για μένα δεν έπαιξε ρόλο η Ευρωλίγκα, από την στιγμή που είδα ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια.

Ο Αρης με καλύπτει σε πάρα πολλά πράγματα. Πρέπει να τονίσω ότι έπαιξε ρόλο και η συμφωνία με τον Νίκο. Ο Αρης είναι μεγάλο και σοβαρό σωματείο με πολύ καλό υλικό. Η απόκτηση του Νίκου ήταν επιπλέον πόντος για να πω ναι στον Αρη. Και οι δύο είμαστε πάντα σε ομάδες μεγάλες ευθύνες. Και τώρα το γνωρίζουμε ότι θα έχουμε και μας αρέσει. Θα πρέπει να βάλουμε και την δύναμη μας για να πετύχουμε. Γνωρίζω τι σημαίνει ένας τίτλος για τον Αρη. Να σπάσουμε το δίδυμο του τελικού και αυτό θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία
».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χατζηβρέττας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του Αρη. Από σήμερα που βρέθηκα στο γήπεδο ένιωσα λίγο περίεργα. Είμαι επτά χρόνια μακριά από την Θεσσαλονίκη και ερχόμουν μόνο ως αντίπαλος. Θέλω να πιστεύω ότι με πολύ δουλεία θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδα. Το σημαντικό είναι να έχεις όρεξη.
Εγώ προσωπικά ανυπομονώ να ξεκινήσω με την ομάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για να νιώσω 100% μέλος της ομάδας. Δεν είναι πολύ δύσκολο να αφήσω τον Παναθηναικό. Μπασκετικά είναι πολύ καλύτερα να έρθω στον Αρη ήθελα να νιώθω παίκτης που παίζει και προσφέρει. Θα έχω μεγαλύτερο κίνητρο αλλά θα έχω και περισσότερο χρόνο. Δεν ήταν πολύ δύσκολη απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: