Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Λίγο πριν τη μονομαχία με τους Βίκινγκς

Η μεγάλη βραδιά για τους δύο μονομάχους πλησιάζει. Βίκινγκς και Έλληνες ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες τους για την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση στο στάδιο «Ούλεβααλ» του Όσλο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας και παρά τα προβλήματα και τις απουσίες της τελευταίας στιγμής, είναι έτοιμος να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο, που θα τον καταστήσει ως το απόλυτο φαβορί ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο «σπίτι» του, την Τούμπα.

Δύο προπονήσεις

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν χθες αργά το απόγευμα στο Όσλο, μετά από ένα μεγάλο ταξίδι και αφού πρώτα είχαν προπονηθεί το πρωί στη Σουρωτή. Σήμερα, στις 9.30 το πρωί, η ομάδα του Δικεφάλου θα προπονηθεί κεκλεισμένων των θυρών, στο παλαιό γήπεδο της Βαλερένγκα, το οποίο πλέον δε χρησιμοποιείται πια από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Το συγκεκριμένο γήπεδο το έχει ως έδρα η Σκέιντ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Νορβηγίας. Η δεύτερη και τελευταία πριν το αυριανό ματς προπόνηση του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 19.30, στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, το στάδιο «Ούλεβααλ». Η Βαλερένγκα θα κάνει προπόνηση νωρίτερα από την ελληνική ομάδα, ως γηπεδούχος.

«Μιλάει» ο Σάντος

Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πριν από τέτοιους αγώνες συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και α αναφερθεί φυσικά στο αυριανό παιχνίδι με τη Βαλερένγκα, ενώ αναμένεται να απαντήσει και σε ερωτήσεις που θα του γίνουν.

«Πρώτη» για Γκαγκάτση

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Όσλο και ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο εκτελεστικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα κάνει το… ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα του Δικεφάλου, και μάλιστα ευρωπαϊκό. Στην αποστολή συμμετέχει και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Τα αγωνιστικά

Τα προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι γνωστά με τις απουσίες των τραυματιών Κοντρέρας, Αραμπατζή, Σαβίνι, όπως και του ανέτοιμου Βιεϊρίνια. Προβλήματα όμως έχει και η Βαλερένγκα. Αμφίβολος είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αντρέ Μούρι, ενώ ο διεθνής Αμερικανός τερματοφύλακας Τρόι Πέρκινς αναμένεται να επιστρέψεις την ενδεκάδα. Απών θα είναι και ο Φρέντυ Ντος Σάντος, ο οποίος μάλιστα θα υποβληθεί πιθανότατα σε επέμβαση, λόγω προβλήματος στην καρδιά και γι’ αυτό το λόγο δε συμετέχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της νορβηγικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: