Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ο Μίκαελ Σουμάχερ επιστρέφει !

Τον αντικαταστάτη του Φελίπε Μάσα για το γκραν πρι της Ευρώπης (21-23 Αυγούστου, Βαλένθια) βρήκαν στην Φεράρι και αυτός δεν πρόκειται να είναι άλλος από τον επτάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ!

Οσο περίεργο κι αν ακούγεται ο Σουμάχερ αποφάσισε να επιστρέψει στη δράση και να αντικαταστήσει τον Μάσα για όσο χρειαστεί. Με ανακοίνωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο "Σούμι" αναφέρει: "Ευτυχώς, τα νέα από τον Φελίπε είναι πάρα πολύ θετικά. Του εύχομαι, λοιπόν, τα καλύτερα και πάλι.

Το απόγευμα συζήτησα με τους Stefano Domenicali και Luca di Montezemolo και αποφασίσαμε από κοινού να προετοιμαστώ ώστε να αντικαταστήσω τον Felipe. Αν και απουσιάζω από τη Formula 1 για πολύ καιρό, αφού ολοκλήρωσα την καριέρα μου, έχω αφοσιωθεί στην ομάδα και αυτή η ατυχής περίσταση δεν μπορεί να παραγνωριστεί. Ως αθλητής, πραγματικά αδημονώ για αυτήν την πρόκληση".

Ετσι, στα 40 του χρόνια ο γερμανός θα ξαναμπεί στο μονοθέσιό του, γεγονός που φυσικά ενθουσιάζει τους πολλούς θαυμαστές του.

Σε ό,τι αφορά τον Μάσα, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται συνεχώς. Οπως ανακοίνωσε μάλιστα η Ferrari ο βραζιλιάνος αναμένεται να βγει από την εντατική. Επίσης στην ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας αναφέρεται ότι ο Μάσα περπάτησε και από κλινικής απόψεως όλα είναι εξαιρετικά.

Ο προσωπικός του γιατρός τόνισε πως με δηλώσεις του στο "Gazzetta dello sport" εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο Μάσα θα ξανατρέξει στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: