Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Πανιώνιος: Μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων ο Ρεκόμπα

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για τουλάχιστον μία εβδομάδα θα μείνει εκτός προπονήσεων του Πανιωνίου ο Αλβάρο Ρεκόμπα καθώς αντιμετωπίζει μυϊκή θλάση.

Μετά από υπερηχογράφημα και τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, το ιατρικό τιμ συνέστησε στον Ουρουγουανό να μην προπονηθεί και να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας. Με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, θα εκτιμηθεί η περαιτέρω κατάσταση του τραυματισμού του, αλλά εκτιμάται ότι θα απουσιάσει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τις προπονήσεις.

Επίσης οι Σμόγιε, Μπάλαμπαν ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι δύο παίκτες αναμένεται πάντως τις επόμενες ημέρες να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης,το πρόγραμμα περιέλαμβανε ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο και τακτικές.

Ο Βέλγος προπονητής των "κυανερύθρων" δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εφαρμογή αλληλοκαλύψεων, ανάπτυξης σε κενούς χώρους και γενικότερης κυκλοφορίας της μπάλας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω σε κομπίνες στημένων φάσεων (κόρνερ, φάουλ) κλπ. είτε ως επιτιθέμενοι, είτε ως αμυνόμενοι.

Το απόγευμα έχει προγραμματισθεί, όπως και την Τρίτη, πιο ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τρέξιμο, πισίνα και ορισμένοι ποδήλατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: