Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Εκτός εθνικής ο Ροναλντίνιο

Αν και το τελευταίο διάστημα ο Ροναλντίνιο φαίνεται πως ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό στη Μίλαν, ο Ντούνγκα εξακολουθεί να μην τον συμπεριλαμβάνει στα βασικά του πλάνα για την εθνική Βραζιλίας.

Η κάτοχος του κυπέλλου Συνομοσπονδιών θα αντιμετωπίσει τον επόμενο μήνα σε φιλική αναμέτρηση την Εσθονία και ο Ντούνγκα ανακοίνωσε την αποστολή της «σελεσάο» που ταξιδέψει στο Καλίν στις 12 Αυγούστου, στην οποία όμως για ακόμα μία φορά δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ροναλντίνιο. |

Αντίθετα κανονικά σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποτελεί άλλωστε το βασικό χαφ των Βραζιλιάνων.

Όσον αφορά το νέο πρόσωπο της «σελεσάο», πρόκειται για τον επιθετικό Ντιέγκο Ταρντέλι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ροναλντίνιο είχε μείνει εκτός εθνικής και στο κύπελλο Συνομοσπονδιών, ενώ έχει να αγωνιστεί με το εθνόσημο από το φιλικό της Βραζιλίας με την Ιταλία το Φεβρουάριο.

Οι παίκτες του κάλεσε ο Ντούνγκα είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Ζούλιο Σέζαρ (Ίντερ), Γκόμες (Τότεναμ)

Αμυντικοί: Αντρέ Σάντος (Φενερμπαχτσέ), Ντάνιελ Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν (Ίντερ), Μαρσέλο (Ρεάλ Μ.), Λούσιο (Ίντερ), Λουιζάο (Μπενφίκα), Μιράντα (Σάο Πάουλο), Ζουάν (Ρόμα)

Μέσοι: Ελάνο (Μάντσεστερ Σ.), Φελίπε Μέλο (Γιουβέντους), Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός), Ζόσουε (Βόλφσμπουργκ), Ραμίρεζ (Μπενφίκα), Ζούλιο Μπαπτίστα (Ρόμα), Κακά (Ρεάλ Μ.), Κλέμπερσον (Φλαμένγκο)

Επιθετικοί: Λουίς Φαμπιάνο (Σεβίλλη), Νιλμάρ (είναι πολύ κοντά στη Βιγιαρέάλ από την Ιντερνασιονάλ), Ρομπίνιο (Μάντσεστερ Σ.), Ντιέγκο Ταρντέλι (Ατλέτικο Μινέιρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: