Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ: Ανακοίνωσε τον Ριπέρ!

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκιγιόμ Ριπέρ ανακοίνωσε σήμερα (29/7) το μεσημέρι η ΠΑΕ Καβάλας. Οι «Αργοναύτες» τα βρήκαν τελικά στο οικονομικό κομμάτι με την Μετς, με την οποία ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός δεσμευόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Ο Ριπέρ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο, ενώ θα αμείβεται με περισσότερα από 150.000 ευρώ το χρόνο.

«H PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Γαλλίας Guillaume RIPPERT. για τα επόμενα τρία (3) χρόνια. Ο Guillaume RIPPERT είναι γεννημένος στις 30 Απριλίου 1985, πέρυσι αγωνίζονταν στην Γαλλική ομάδα ΜΕΤΖ (17 συμμετοχές), ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Nantes και Valenciennes»

Παρελθόν από την άλλη, από το σύλλογο αποτελούν οι Ντο Νασιμέντο Αλεξάντρο Άλβες, Μπέρνι Ντέιβιντ Πένα Πιζάρο και Γιώργος Κατερίνης. Δανεικός στα Τρίκαλα θα παίξει την επόμενη σεζόν Ματαμάρος Πέρεζ Ενόκ.

«Η PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές: Ντο Νασιμέντο Αλεξάντρο Άλβες, Μπέρνι Ντέιβιντ Πένα Πιζάρο και Γιώργου Κατερίνη ενώ ο ποδοσφαιριστής Ματαμάρος Πέρεζ Ενόκ δόθηκε με τη μορφή «δανεισμού» για έναν (1) χρόνο στα Τρίκαλα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ έφτασαν στη χώρα μας τα δύο άλλα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Γουίλσον Ορούμα και Ντιόγκο Ρινκόν. Στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχθούν ήταν μέλη του διοικητικού συμβολαίου και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: