Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

"Νερατζούρο" για 3 χρόνια ο Λούσιο!

Μετά από το δίδυμο Μιλίτο-Μότα από τη Τζένοα, η Ίντερ προχώρησε στην τρίτη μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή της, αποκτώντας από τη Μπάγερν Μονάχου για τα επόμενα τρία επόμενα χρόνια τον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας, Λούσιο.


Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός γίνεται έτσι κάτοικος "Μεάτσα" μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη Μπουντεσλίγκα, με τους Βαυαρούς να είναι ουσιαστικά αυτοί που ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής το μεσημέρι της Πέμπτης (16/7), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

"Μετά από πέντε χρόνια θητείας στη Μπάγερν, ο αρχηγός της Βραζιλίας Λούσιο αφήνει το Μόναχο για να πάει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ. Την Πέμπτη, ο παίκτης και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν να ακυρώσουν το συμβόλαιό του που είχε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010.

Ο 31χρονος, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βόρειας Ιταλίας που έχει προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετακινείται για ένα ποσό, χωρίς να βγουν στην επιφάνεια λεπτομέρειες.

Ο Λούσιο πήγε από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Μπάγερν το καλοκαίρι του 2004. Στις πέντε περασμένες σεζόν, ο Βραζιλιάνος σημείωσε 7 τέρματα σε 144 εμφανίσεις του με τη Μπάγερν.

Ήταν μέλος των πρωταθλητριών και νταμπλούχων ομάδων της σεζόν 2005, 2006 και 2008", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο βαυαρικός σύλλογος.Επιμελεια Γιαννης Πεννος

Δεν υπάρχουν σχόλια: