Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Βέρντερ για Σιμάο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ βρίσκεται εδώ και καιρό στα υπόψιν ευρωπαϊκών ομάδων, ο Παναθηναϊκός του ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο, ο Χενκ τεν Κάτε τον θέλει να μείνει στο ρόστερ, ωστόσο το ενδιαφέρον από το εξωτερικό παραμένει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fussballtransfers.com», ο Μοζαμβικανός αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 21χρονος μέσος, που έγινε γνωστός στους Γερμανούς από τις περυσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορούσε να αποτελέσει καλή λύση για την αντικατάσταση του Φρανκ Μπάουμαν, που ολοκλήρωσε την καριέρα του.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σιμάο. Εξετάζουμε τις προτάσεις και θα δούμε τι θα γίνει», είναι η (ανώνυμη) δήλωση μάνατζερ που φιλοξενείται στο δημοσίευμα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ολλανδός τεχνικός έχει τονίσει στον Κώστα Αντωνίου ότι θέλει τον Σιμάο στην ομάδα και ότι μόνο αν έρθει πρόταση που να πλησιάζει τη ρήτρα (6,5 εκατ. ευρώ) μπορεί να παραχωρηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: