Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Κονσεϊσάο: "Ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος σταθμός"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μιλάει για την ανανέωση του συμβολαίου του και τους στόχους της νέας χρονιάς. Οσον αφορά στο ενδεχόμενο να παίξει ακόμη ένα χρόνο ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ, δείχνει... αδύναμος να κάνει κι άλλη προετοιμασία με τον Φερνάντο Σάντος.

"Θέλω να φθάσω την περσινή μου απόδοση, να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με βάση και την απόφαση του προπονητή μου και από εκεί και πέρα να περάσω τις εμπειρίες μου στους νεότερους. Μακάρι με την ομάδα να κάνουμε ό,τι και την περσινή περίοδο. Κι εγώ πάντως θα ήθελα να βγω MVP της σεζόν, όπως πέρυσι ο Κοντρέρας", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το αν επιθυμεί να μείνει ακόμη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ, είπε:

"Για την επόμενη χρονιά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε. Από εκεί και πέρα, σε κάθε σύλλογο που πήγα πραγματικά δέθηκα. Κάθε ομάδα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα παίξω είναι σίγουρο ότι γι’ αυτόν θα νιώθω κάτι περισσότερο. Μια ομάδα με τεράστια δυναμική, με φανατικό κόσμο, στον οποίο πέρασα καλές και κακές στιγμές, οι οποίες με έκαναν να δεθώ με την ομάδα. Να ξέρετε πάντως ότι για εμένα είναι δύσκολο να κάνω κι άλλη προετοιμασία με τον Σάντος...".

Οσον αφορά στα λάθη της περσινής περίοδου και το τι πρέπει να κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος δήλωσε: "Κάναμε ένα αρκετά καλό πρωτάθλημα και πρέπει να σταθεροποιηθούμε σε αυτές τις θέσεις. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια αρνητικά της ομάδας που έκαναν κακό και στην εικόνα του συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής ξέρει".

Ποια είναι τα κακά; Ο Κονσεϊσάο μιλάει για μερικά από αυτά: "Οι πολλές κόκκινες κάρτες ήταν ένα από τα αρνητικά. Όσοι πήραν κάρτες ξέρουν καλά ότι ζημίωσαν την ομάδα. Είναι σίγουρο πως αυτό θα αλλάξει. Δεν είμαστε χαζοί να μην καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι ενέργειες στοιχίζουν στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: