Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Πληρώνει για να πάει Μπάρτσα ο Βίγια!.....

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΤΕΝΟRIO !


Ο Νταβίντ Βίγια «κουράστηκε» να περιμένει κάθε ημέρα να τα βρουν Μπαρτσελόνα και Βαλένθια για να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου», και αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να πάρει μεταγραφή: να βάλει χρήματα από την τσέπη του!

«Την διαφορά μεταξύ των χρημάτων που προσφέρει η Μπαρτσελόνα και αυτών που ζητάει η Βαλένθια την πληρώνω εγώ», τόνισε ο 27χρονος στράικερ στον αθλητικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Τσίκι Μπεγκιριστάιν, σύμφωνα με την «El Pais», η οποία παρέθεσε μάλιστα και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Βάσει αυτών, οι «νυχτερίδες» δεν διαπραγματεύονται παραχώρηση του επιθετικού τους με κάτω από 50.000.000 ευρώ και η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης δεν ανεβάζει την προσφορά της πάνω από 42.000.000 ευρώ, με τον Βίγια να έρχεται και να προσφέρει 8.000.000 ευρώ προκειμένου να λύσει τον γόρδιο (μεταγραφικό) δεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την ομάδα από το Λεβάντε, με τον ίδιο από την πλευρά του να καταφεύγει σε αυτή την πρόταση βλέποντας τη Μπαρτσελόνα να εξετάζει σιγά σιγά με έντονο ενδιαφέρον και περιπτώσεις άλλων παικτών, με τελευταία αυτή του Ντιέγκο Φορλάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: