Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Προπόνηση με... φοιτητές

Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας μπήκαν από σήμερα οι παίκτες του Άρη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις, ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και αποθεραπεία στην πισίνα. Tην προπόνηση παρακολούθησαν 20 φοιτητές από το Τορίνο και τη Λυών, της περίφημης σχολής «DUEPP», του γυμναστή της Εθνικής Ιταλίας, Κλαούντιο Γκαουντίνο, που κάνουν το μεταπτυχιακό τους σε θέματα φυσικής αγωγής. ».


Η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:00. Μετά το ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων» εκτέλεσαν για περίπου μία ώρα ασκήσεις ενδυνάμωσης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Εντουάρντο Ματέο.
Το θετικό για τον Ιομάρ Μαζίνιο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, όλοι παίκτες έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα, ακόμα και ο Λεάντρο Γκρασιάν, που του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στο δεξιό του καρπό, για προληπτικούς λόγους.
Οι τρεις τερματοφύλακες, Σηφάκης, Πέσκοβιτς και Πιοβετζάν ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Ριμπέιρο Ουέλερσον. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήγαν στο γυμναστήριο και έκαναν ασκήσεις με βάρη για περίπου 30 λεπτά.
Στην απογευματινή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, αναμένεται να δώσει το παρών και ο Χαβιέ Κάμπορα, που δεν ακολούθησε χθες την αποστολή, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.
Τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν 20 φοιτητές από το Τορίνο και τη Λυών, της περίφημης σχολής «DUEPP», του γυμναστή της Εθνικής Ιταλίας, Κλαούντιο Γκαουντίνο, που κάνουν το μεταπτυχιακό τους σε θέματα φυσικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: