Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

«Κιτρινίζει» ο Λεονάρντο....

επιμέλεια-ΤΕΝΟRIO !


Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει το φλερτ της ΑΕΚ με τον Λεονάρντο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η «Ένωση» κατέθεσε πρόταση 800.000 ευρώ και 20% σε περίπτωση μεταπώλησης στον Λεβαδειακό, στον οποίο παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού έναν παίκτη (σ' αυτή βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι Ελ Χάτζι Ντιούφ, Νέιθαν Μπερνς). Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν θέσει κάποιο χρονικό περιορισμό στους Βοιωτούς για να απαντήσουν.

Στην πρόταση της ΑΕΚ προβλέπεται η αποπληρωμή της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού σε ορίζοντα τριετίας, αφού προτείνει την καταβολή των 800.000 ευρώ σε τρεις ισόποσες δόσεις: η πρώτη ορίζεται για τις 30 Αυγούστου του 2009, η δεύτερη για την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2010 και η τρίτη για τις 30 Αυγούστου του 2011.

Το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Θανόπουλος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γιάννη Κομπότη, ο οποίος εμφανίζεται πιο ανοιχτός σε συζητήσεις. Στην «Ένωση» αισιοδοξούν ότι ο 22χρονος παίκτης θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και ελπίζουν η υπόθεση να μην «τραβήξει», ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο συνεχίζει την προετοιμασία με τους «πράσινους» στα Χάνια του Πηλίου και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. Ο Μπάγεβιτς ελπίζει οι διαπραγματεύσεις να μην εξελιχθούν σε σίριαλ για να κάνει τον παίκτη δικό του.

(sport-fm.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: