Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Ο Γιάχιτς φεύγει, ο Φερνάντες έρχεται;

Το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται με τον Αρη ενδεχομένως να παραχωρεί τον Σανέλ Γιάχιτς στην Γαλατάσαραϊ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Και αυτό είναι μόνον η αρχή σε ενδιαφέρουσες μετακινήσεις που αναμένονται σύντομα για τους "κίτρινους".

Ο Νταρίο Φερνάντες, όπως αναφέρεται στο Ισραήλ, έρχεται στον Αρη δανεικός. Και δεν φτάνει μόνον αυτό, αλλά, ο Νάτσο Γκαρσία αναχωρεί για άλλες πολιτείες.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ, ανάμεσα στις πολλές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο ρόστερ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι η παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Αργεντινού μέσου στους «κίτρινους».

«Η Μπεϊτάρ έχει συμφωνήσει με τον Αρη για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη αντί 55.000 ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο Φερνάντες -για τους όρους του συμβολαίου του- με την ελληνική ομάδα, στην οποία πριν από λίγο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο ο Σεμπαστιάν Αμπρέου», αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Από την άλλη, ο Ντάρσι Νέτο είναι στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων.
Σσύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ είχαν εκδηλώσει επίσημα η Μπλάκμπερν και η Μπόλτον, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του παίκτη.

Ο Νέτο απέρριψε τις συγκεκριμένες προτάσεις. Ο 28χρονος αμυντικός θα ήθελε να γίνει για κάποιον σύλλογο της Ισπανίας.

Δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση από κάποια ομάδα της Τουρκίας, όπως και για τον Γιάχιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια: