Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Αναμονή για Παπαζαχαρία...

επιμέλεια-ΤΕΝΟRIO !

Ο Όλεγκ Προτάσοφ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή για την εμφάνισή τους στο φιλικό της Δευτέρας με την Κυπελλούχο Πολωνίας Λεχ Πόζναν. Την ίδια ώρα στην Μίκρα αναμένουν την πρόταση της Μπρίστολ Σίτι για τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Ο Ουκρανός τεχνικός με τα συγχαρητήρια που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης στο Φούσλσλι της Αυστρίας τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου τους φιλικού αγώνα με την Λεχ Πόζναν.

Παράλληλα τους ζήτησε να παρουσιάζουν την ίδια εικόνα και στα 90' δείχνοντας ωστόσο ότι τα πόδια τους είναι βαριά από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και τους ζήτησε όμως να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Προτάσοφ στο Φούσλσλι περιλαμβάνει διπλή προπόνηση με τον Ουκρανό τεχνικό του Ηρακλή να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού παρά μόνο τον πυρετό που ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Παπαστεριαννός με αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης να επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Σάλτσμπουργκ.

Κι ενώ η αποστολή του Ηρακλή συνεχίζει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της επί αυστριακού εδάφους στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα αναμένουν την πρόταση της αγγλικής Μπρίστολ Σίτι για την απόκτηση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και χθες με τον Άγιαξ όπως και είχε συμβεί και την Κυριακή με την Χέρεφορντ στο φιλικό παιχνίδι της αγγλικής ομάδας έχοντας καλή παρουσία. Σε περίπτωση μεταγραφής του στα ταμεία της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να μπει το ποσό των 500.000 ευρώ με τις απολαβές του Παπαζαχαρία να αγγίζουν ετησίως περίπου τις 350.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Στην περίπτωση που ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του στην Μπρίστολ Σίτι τότε θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι ο Όλεγκ Προτάσοφ θα εισηγηθεί στην διοίκηση της ΠΑΕ την απόκτηση ενός άλλου κεντρικού αμυντικού ώστε να έχει μία ακόμη λύση στα χέρια του. Επί του παρόντος ο Ουκρανός τεχνικός έχει στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά στην προετοιμασία του συνόλου του στο Φούσλσεε της Αυστρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: