Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Κονέ: "Επιθετικός προπονητής ο Προτάσοφ"

EΠΙMEΛΕΙΑ-ΤΕΝΟRIO !


Κονέ: "Επιθετικός προπονητής ο Προτάσοφ"

Ποντάρει στο ξεκίνημα ο Κονέ

Στην μέχρι τώρα προετοιμασία του Ηρακλή στο Φούσλσεε αναφέρθηκε το μεσημέρι ο Παναγιώτης Κονέ αλλά και για τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά.

Για την προετοιμασία τόνισε ότι: "Δουλέψαμε εντατικά μια εβδομάδα στην Μίκρα και συνεχίζουμε εδώ στην Αυστρία με πολλή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του κόσμου και της διοίκησης. Αρχίζουμε τα φιλικά τώρα για να μονταριστούμε ως ομάδα".

Για το υλικό της ομάδας είπε πως: "Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό και αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να «δέσουμε» ως σύνολο, νέοι και παλιοί για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για την περσινή πορεία υπογράμμισε: "Την περασμένη περίοδο απογοητευτήκαμε από το άσχημο ξεκίνημα και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στα ντέρμπι και στα παιχνίδια εντός του Καυτανζογλείου. Αν προσέξουμε και πετύχουμε νίκες στα ντέρμπι, εκμεταλλευόμενοι και την έδρα μας, θα προσφέρουμε στον κόσμο μας τις χαρές που αποζητά".

"Ο Προτάσοφ μας περνά επιθετική φιλοσοφία"

Για τον Όλεγκ Προτάσοφ επισήμανε πως: "Ο κάθε προπονητής προσπάθεια να περάσει την δική του φιλοσοφία. Ο κ. Προτάσοφ είναι ένας καθαρά επιθετικός προπονητής και μας περνά επιθετική φιλοσοφία, κάτι που είναι καλό όχι μόνο για τους επιθετικούς αλλά για τη λειτουργία όλης της ομάδας. Να δημιουργούμε φάσεις και να πετυχαίνουμε γκολ, κάτι το οποίο ήταν πρόβλημά μας πέρσι και πρέπει να βρούμε λύσεις".

Οι συζητήσεις με το εξωτερικό

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει στο πρόσωπό του από το εξωτερικό δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις με τον Κονέ να δήλωσε ότι: "Γίνονται συζητήσεις σχετικά με το θέμα αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό σε επίσημο επίπεδο. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην δουλειά μου στον Ηρακλή και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. με ενδιαφέρει να δώσω τα πάντα και να ικανοποιήσω όλη την οικογένεια του Ηρακλή".

Για την προσωπική του πορεία είπε πως: "Αισθάνομαι πιο έτοιμος για τη νέα περίοδο, με περισσότερες εμπειρίες. Έχω πεισμώσει από την περσινή χρονιά και θέλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να προσφέρουμε μια εντελώς διαφορετική χρονιά στον κόσμο μας".

"Φέτος οφείλουμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί"

Για το τι πρέπει να αλλάξει αγωνιστικά στον Ηρακλή σημείωσε ότι: "Πέρσι ήμασταν αρκετά άτυχοι, πέρα από τις δικές μας αδυναμίες. Φέτος οφείλουμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα δυνατά για τη νίκη και να δείχνουμε στον αντίπαλο ποιοι είμαστε και τι έχει να αντιμετωπίσει. Χρειαζόμαστε μια πολύ καλή αρχή για τη ψυχολογία μας και δεν μας αφορά το πρόγραμμα. Θα παίξουμε όλοι με όλους και δεν έχει σημασία. Αυτό που μετρά είναι να ξέρουμε ποιοι είμαστε εμείς".

Για τις προοπτικές της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε: "Έχουμε ομάδα με πολλές δυνατότητες, με βάση το υλικό που διαθέτουμε. Αρκεί να είμαστε δυνατοί ως σύνολο και με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

Για την δική του περσινή απόδοση τόνισε: "Σε κάποια παιχνίδια πήγα καλά, σε κάποια όχι. Όμως όταν δεν πάει καλά η ομάδα δεν πηγαίνει και ο παίκτης, αλλά και δεν έχει σημασία αν κάποιος παίκτης πηγαίνει καλά. Το θέμα είναι να πάει καλά ο Ηρακλής. Μέσα από την καλή πορεία της ομάδας μου και εγώ θα βρω το ρυθμό μου για να βοηθήσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: