Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ενδιαφέρον για Μπουαζά ο Αρης

Μια αναφορά του "Sky Sports" κάνει λόγο για το ενδιαφέρον του Aρη για τον Αμούρ Μπουαζά, ο οποίος ανήκει στην Φούλαμ. Πρόκειται για 24χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Φούλαμ ως το καλοκαίρι του 2011. Οι Aγγλοι επιθυμούν να τον παραχωρήσουν, είτε με ελεύθερη μεταγραφή, είτε ως δανεικό.

Είναι Αλγερινός στην καταγωγή, όμως διαθέτει γαλλικό διαβατήριο και έχει πέντε συμμετοχές με την εθνική της πατρίδας του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Aγγλων, για τον παίκτη έχει εκδηλώσει η Μίντλεσμπρο, που φέτος υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ, καθώς και οι σκοτσέζικες, Ρέιντζερς και Σέλτικ. Επίσης, μεταξύ των ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η Τραμπζονσόρ και ο Aρης.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών στο Καρπενήσι. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ενσωματώθηκε κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα αφού ξεπέρασε την διάταση που είχε υποστεί. Από κει και πέρα όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι παίκτες του ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αλλά και την πισίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: