Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Φωτάκης: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει"

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γιώργος Φωτάκης, με δηλώσεις του από την Ολλανδία όπου ο "δικέφαλος του βορρά" πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εξήρε τη δουλειά του Σάντος.

Ο Έλληνας μέσος με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε επίσης και για το εξαιρετικό κλίμα που συνάντησε στην ομάδα.

"Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα", είπε το νεαποκτηθείς άσος.

Όσον αφορά το έργο του Πορτογάλου προπονητή, υπογράμμισε: "Η δουλειά του Σάντος είναι εξαιρετική, δίνει τόση ένταση στην προπόνηση, σε άλλες ομάδες δεν το είχα συναντήσει. Θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δεν έχουμε πολλές μέρες περιθώρια μπροστά μας, μας μένουν σχεδόν 20 μέρες και πρέπει να είμαστε όσο το γρηγορότερο έτοιμοι. Είναι δύσκολο να φτάσουμε στο 100% της ετοιμότητας στο πρώτο ματς, ευελπιστούμε να βρεθούμε στον υψηλότερο δυνατό βαθμό".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ, είπε: "Σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη, βλέπουμε κάθε ματς χωριστά. Έχουμε κάποιες υποχρεώσεις, αλλά το πιο βασικό απ’ όλα είναι να κερδίζουμε μέσα από τα παιχνίδια. Η ομάδα οφείλει και να επιτίθεται σωστά και να αμύνεται σωστά. Ένας καθοριστικός στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πιστεύω να τα καταφέρουμε".

Τέλος, για τον "ανταγωνισμό" στη μεσαία γραμμή, απάντησε: "Ο συνωστισμός πολλών καλών παικτών στη μεσαία γραμμή είναι προς όφελος της ομάδας, κανείς δεν αισθάνεται σίγουρος για την ενδεκάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: