Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Περιμένοντας τον Σεϊταρίδη...


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Η απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης στην αναχώρηση της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. «Είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε», δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει. «Θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο Μαϊστόροβιτς, ενώ ο Τζεμπούρ στάθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση έχει κρατήσει τον περσινό κορμό της.

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «πέταξε» το πρωί της Παρασκευής, η αποστολή της ΑΕΚ. Εκεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα χτίσει την Ένωση της νέας αγωνιστικής περιόδου για συνολικά 19 ημέρες. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου και η αισιοδοξία για κάτι καλό εφέτος, ήταν διάχυτη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την αναχώρηση της ομάδας. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τις δηλώσεις τόσο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και των Ρέφικ Τζεμπούρ και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αρχικά παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής, λέγοντας: «Είμαι αισιόδοξος πάντα. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ μέχρι στιγμής και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Πλέον μας περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει», ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα του Γιούρκα Σεϊταρίδη: «Γνωρίζω για τις επαφές που έχουν γίνει. Είναι ένας παίκτης που τον θέλουμε, αλλά συνήθως για τόσο καλές περιπτώσεις πρέπει να περιμένει κάποιος. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε».

Ο «Ντούσκο» δήλωσε ικανοποιημένος από τις μετεγγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, τονίζοντας ότι έχει γίνει το καλύτερο δυνατό, ενώ αναφορικά με την περίπτωση του Λεονάρντο, επεσήμανε: «Αν ο Λεονάρντο έρθει στην Αυστρία, τότε θα πρέπει να φύγει κάποιος από τους ξένους και να δοθεί δανεικός. Τότε θα αποφασίσουμε ποιος θα είναι αυτός».

Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, δήλωσε: «Είμαι μία εβδομάδα με την ομάδα και δεν έχω γνώμη για όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι όλα τα παιδιά είμαστε πεινασμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δουλεύουμε και γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα φέτος έχουν ποιότητα και με πολύ δουλειά και πειθαρχία έχουμε την φιλοδοξία ότι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ενώ αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχει υπάρξει από άλλες ομάδες για την απόκτησή του, δήλωσε: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι κάτι. Κοιτάω την ΑΕΚ και μόνο αυτό».

Αισιόδοξος, από το γεγονός ότι η ΑΕΚ διατήρησε τον περσινό κορμό της, παρουσιάστηκε και ο Ρέφικ Τζεμπούρ: ««Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Η ομάδα παρέμεινε όπως ήταν και διατηρήθηκε ο βασικός κορμός και αυτό είναι σημαντικό. Πλέον γνωριζόμαστε καλύτερα και αυτό θα μας βοηθήσει», επισημαίνοντας και αυτός πως έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ένωση, σε ερώτηση σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: