Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Παρουσιάστηκε και ο Μπενζεμά


Παρουσίασε Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης Μετά τον Αλμπιόλ, τον Κακά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήρθε η σειρά του Καρίμ Μπενζεμά να παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό της Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έστω και χωρίς να έχει κάποιο αριθμό η φανέλα του. Αυτός θα μπει στη θέση της όταν παραχωρηθεί κάποιος από τους υπάρχοντες παίκτες της «βασίλισσας» και δη ο Χούντελααρ.

Περίπου 15.000 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης για να ακούσουν τον Γάλλο άσο να λέει για τη νυν ομάδα του ότι είναι η καλύτερη του κόσμου. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της καλύτερη ομάδας του κόσμου. Τα είδωλά μου, ο Ζιντάν και ο Ρονάλντο έπαιξαν εδώ» είπε ο πρώην παίκτης της Λιόν, ο οποίος στη συνέχεια μέτρησε μέχρι το τρία και είπε το κλασικό «γεια σου Μαδρίτη».

Ο Μπενζεμά άρχισε από νωρίς να� πουλάει τη μεταγραφή του, αφού πλησίασε τον κόσμο και φίλησε τη φανέλα, λες και την έχει δοξάσει χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο έγινε υπό τον ήχο ενός αφρικάνικου τραγουδιού, ελέω της καταγωγής του �είναι από την Αλγερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: