Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Δεν πάνε Καρπενήσι Αμπρέου και Αράνο


Δεν πάνε Καρπενήσι Αμπρέου και Αράνο

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Σεμπαστιάν Αμπρέου και Κάρλος Αράνο μετά από σχετική απόφαση των ανθρώπων του Άρη και δεν θα πάνε στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιείται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.


Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές προτιμήθηκε να μην ενσωματωθούν στην προετοιμασία, να κινηθούν με συντηρητικό πρόγραμμα στη βάση της ομάδας και να ενταχθούν ουσιαστικά στους ρυθμούς προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους από τη στιγμή που ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι μονταρίσματος των «κίτρινων».

Στο Καρπενήσι, όμως, το πιθανότερο είναι να πάει ο Ρενάτο Πιοβιζάν, ο Βραζιλιάνος, με κοινοτικό διαβατήριο, τερματοφύλακας που έχουν προκρίνει οι Θεσσαλονικείς για να εντάξουν στο δυναμικό τους. Το ίδιο, εκτός απροόπτου, θα ισχύσει και για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Φλάβιο, για τον οποίο απομένει να διευθετηθεί το τυπικό κομμάτι για να επισημοποιηθεί η συνεργασία του με την ομάδα.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται με τον Ιομάρ Μαζίνιο να βάζει σήμερα στα πλάνα του και τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος ξεπέρασε τη διάταση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: