Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Παίρνει Μπιέρσμιρ...


Ματίας Μπιέρσμιρ... Μια� ανάσα από την απόκτηση του Ματίας Μπιέρσμιρ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Σουηδία. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση μεγαλύτερη από 400.000 ευρώ στην Γκέτενμποργκ και οι Σουηδοί την έκαναν δεκτή. Με τον παίκτη έχει επιτευχθεί η συμφωνία για 4ετές συμβόλαιο εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, μέσα στις ερχόμενες ημέρες ο Σκανδιναβός θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Πλέον, το «τριφύλλι» θα ασχοληθεί με την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού που θα μπορεί να αγωνιστεί και στόπερ και δεξιά. Κι όπως λένε οι πληροφορίες θα είναι και πιο «δυνατό» όνομα.

Γκριγκέρα και Νταμπό
Πέρα από τον Μπιέρσμιρ, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ αλλά και ως στόπερ. Ο Ζντένεκ Γκριγκέρα είναι σαφώς ο νούμερο ένα στόχος, αλλά η περίπτωσή του συγκεντρώνει πάρα πολλές δυσκολίες. Σημαντικότερη όλων, δεν είναι το οικονομικό. Η στάση του Τσέχου δείχνει πως ο 29χρονος δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Από τη λίστα των "πράσινων" δεν βγήκε ποτέ ο Μαχαμαντού Νταμπό. Ο άσος της Σεντ Ετιέν αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό και ίσως η υπόθεσή του να συνδέεται και με την επιθυμία των "Στεφανουά" να κάνουν δικό τους τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Την Πέμπτη, η εφημερίδα "Equipe" ανέφερε για το θέμα του διεθνούς έλληνα μέσου: «Η Σεντ Ετιέν κοιτά τον 24χρονο Έλληνα μέσο, Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 με τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε δανεικός στην Βέρντερ Βρέμης. Η Σεντ Ετιέν άρχισε να τον παρακολουθεί από τα ματς με τους Γερμανούς για τα προημιτελικά του κυπέλλου UEFA».

Δεν υπάρχουν σχόλια: