Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Συμβόλαιο με τα... γκολ ως το 2013!


Ναι είναι γεγονός! Ο αργεντίνος "γκολεαδόρ" θα συνεχίζει να πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Για τον Ισμαελ Μπλάνκο ο λόγος, ο οποίος συμφώνησε με την ΑΕΚ και επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους "κιτρινόμαυρους" για δυο ακόμη σεζόν, αφού η προηγούμενη συνεργασία τους έληγε το Ιούνιο του 2011.

Ο ατζέντης του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ ήρθε στην Αθήνα και μετά από συζητήσεις που έκανε με τους επιτελείς της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, συμφώνησαν σε όλα για την επέκταση του συμβολαίου του Μπλάνκο μέχρι το 2013, με αυξημένες φυσικά αποδοχές σε σχέση με την προηγούμενη σύμβαση, η οποία είχε υπογραφτεί ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μέχρι σήμερα, ο "Ζορό", αμειβόταν με 400.000€ ετησίως από την ομάδα του "Δικεφάλου", ένα μάλλον χαμηλό ποσό, αν κρίνουμε τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει ο αργεντίνος στράικερ στην ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ετήσιες απολαβές του αυξήθηκαν κατά 100.000 ευρώ, με τον Μπλάνκο να δηλώνει ικανοποιημένος με τη νέα συμφωνία.

Η ουσία είναι ότι η "Ενωση" διατηρεί στο ρόστερ της, ίσως τον καλύτερο παίκτη της (βάσει προσφοράς), μέχρι το 2013, μια είδηση, που ικανοποιεί αφάνταστα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά περισσότερο απ` όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι βλέπουν στον Μπλάνκο τον άνθρωπο που μπορεί να τους οδηγήσει στην κατάκτηση ενός τίτλου μετά από αρκετά χρόνια... ανομβρίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: