Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Υπέγραψε ο Ντάλα Μπόνα


Παίκτης του Ηρακλή κι επίσημα είναι από τη Δευτέρα (10/8) ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα, καθώς ανακοινώθηκε από την κυανόλευκη ΠΑΕ η απόκτηση του για ένα χρόνο ως δανεικός από τη Νάπολι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας, διαρκείας ενός έτους, με τον Ιταλό μέσο, Samuele Dalla Bona, ο οποίος αποκτάται με την μορφή ετήσιου δανεισμού από την ομάδα της S.S.C. Napoli.Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις Chelsea, Milan, Bologna, Lecce, Sampdoria και Napoli. Στη "κυανόλευκη" φανέλα του θα φορά τον αγαπημένο αριθμό του, το "24".

Ο παίκτης έκανε τη Δευτέρα (10/8) την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του, όπως και ο Στέλιος Ηλιάδης αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης (12/8) με τον Λεβαδειακό.

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό
Η ΠΑΕ Ηρακλής αναφορικά με τον αγώνα της Τετάρτης και τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :
"Ο φιλικός αγώνας, ΗΡΑΚΛΗΣ - Λεβαδειακός, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009, στις 20:00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Θα ισχύσει εισιτήριο Γενικής Εισόδου 10 ευρώ, ενώ, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Τα εισιτήρια Γενικής Εισόδου θα διατίθενται από:

το IRAKLIS F.C. FAN SHOP, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, την Τετάρτη 12/08, από τις 10:00 μέχρι την ώρα του αγώνα και από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου, την Τετάρτη 12/08, από τις 16:00 μέχρι την ώρα του αγώνα".

*Με επιτυχία υποβλήθηκε την Δευτέρα (10/8) σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος του στον χιαστό του αριστερού γονάτου του ο Νούνο Πιλότο. Ο πορτογάλος μέσος του Ηρακλή, με τον οποίο επικοινώνησαν οι διοικούντες την ομάδα μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, θα παραμείνει για ένα διάστημα στην πατρίδα του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να κινηθεί με πρόγραμμα αποθεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: