Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Το μυαλό στην... Ελβετία


Τη σημασία της νίκης στα παιχνίδια με την Ελβετία και την Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010, τόνισαν οι έλληνες διεθνείς, κατά την συγκέντρωσή τους με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία (12/8).

"Θέλουμε δύο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια. Το φιλικό με την Πολωνία είναι σημαντικό, καθώς μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που λειτουργρί... στα κόκκινα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να είμαστε υγιείς όλοι οι ποδοσφαιριστές", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Χρήστου Πατσατζόγλου: "Το καλό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε κάνει προετοιμασία και βρισκόμαστε σε καλά επίπεδα. Το παιχνίδι με την Ελβετία είναι δύσκολο, αλλά δεν έχουμε περιθώρια για ήττα. Θέλουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, έχοντας ως πρώτο στόχο τη νίκη. Το παιχνίδι με την Πολωνία θα είναι ένα καλό τεστ για μας", είπε ο μέσος της Ομόνοιας, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τη μη κλήση των Μπασινά και Δέλλα στην Εθνική: "Αυτά είναι θέματα για τα οποία αποφασίζει μόνο ο προπονητής"

Στις 19:00GR θα γίνει η προπόνηση των διεθνών στις εγκαταστάσεις του Αγιου Κοσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: