Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

«Περισσότερα γκολ από όλους ο Όουεν»


Την πρόβλεψη ότι ο Μάικλ Όουεν θα πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα βγει πρώτος σκόρερ στην Premier League, έκανε ο Ραούλ. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στη «Sunday Mirror» και έπλεξε το εγκώμιο του Άγγλου επιθετικού.

«Καθώς μεγαλώνεις, σίγουρα μένεις πίσω σε ότι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, αλλά ποδοσφαιριστές όπως ο Μάικλ δεν χάνουν ποτέ την ικανότητα να σκοράρουν. Θα είναι τρελός όποιος τολμήσει να τον ξεγράψει. Δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη ακόμη και αν πετύχαινε τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον στο αγγλικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ραούλ.

«Όλοι γνωρίζουν ότι τα καλύτερα χρόνια για έναν επιθετικό είναι μεταξύ 28 και 30. Αν δεν αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς, θα σκοράρει πιο πολύ και από τον Τόρες ή τον Ντρογκμπά», συνέχισε ο άσος των «μερένχες», που έχρισε τη Μάντσετερ Γιουνάιτεντ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

«Αυτή είναι ακόμη η κορυφαία ομάδα στην Αγγλία. Ίσως ήρθε η ώρα για τον Όουεν να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα. Πάντως, περιμένω η Λίβερπουλ να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική», τόνισε ο Ραούλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: