Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κώστας Ηλιάδης


Υποψήφιος για Αρη ο Κώστας Ηλιάδης Δύο πρώην παράγοντες του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε σε καραμπόλα αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, κοντά στην γέφυρα του Λουδία. Πρόκειται για τον Κώστα Ηλιάδη, 59 ετών, πρώην πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας των "Λύκων" και τον φίλο του Μανώλη Τσακιρόπουλο, επίσης πρώην παράγοντα της ερασιτεχνικής ομάδας ΑΕ Τερψιθέας και καταγόμενο από τις Σέρρες. Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμια του αυτοκινήτου τους στην σφοδρή σύγκρουση που προηγήθηκε.

Ο Κώστας Ηλιάδης, βιοτέχνης και επιχειρηματίας, είχε δημιουργήσει την ομάδα "Ηλτεξ" Λύκοι την οποία από τα μικρά ερασιτεχνικά γήπεδα, είχε ανεβάσει ως και την Β' Εθνική κατηγορία, κατά την δεκαετία του '80. Τα πολλαπλά όμως οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν στην διάλυση της. Ο άτυχος επιχειρηματίας και ποδοσφαιρικός παράγων, που κατάγονταν από την Δράμα, είχε διεκδικήσει χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα, το 1996, την προεδρία της ΕΠΣΜ σε εκλογές που κέρδισε ο τότε αντίπαλος του και επί σειρά ετών πρόεδρος της αντίστοιχης Ενωσης και σημερινός Αντινομάρχης Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ψωμιάδης.

Ο θάνατος των δυο ανδρών έγινε ευρύτερα γνωστός στην αθλητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης καθώς και οι δυο ήταν γνωστοί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της πόλης και ειδικά στους δικούς τους χώρους. Οι κηδείες τους θα γίνουν αύριο το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: