Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ούτε τώρα...


Για πέμπτη συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 0-0, τούτη τη φορά κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το απόγευμα της Δευτέρας (10/8) μπροστά σε 3.500 φιλάθλους και παρουσία του μεγαλομετόχου της ομάδας Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τους Αγγελή, Καχριμάνη και Σουκουβέλο.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το σκοράρισμα, αφού σε πέντε φιλικά μας δεν έχει καταφέρει να... ματώσει το διχτάκι, με τον Γιώργο Παράσχο να τραβάει τα μαλλιά του βλέποντας πως όποιο επιθετικό δίδυμο και αν έχει δοκιμάσει, προκοπή δεν ήρθε...

Ενα γκολ κατάφερε να πετύχει ο Ντιμπαλά στο 22ο λεπτό, και αυτό ακυρώθηκε σαν οφσάιντ από τον επόπτη, πάνω που οι ηπειρώτες πήγαν να κάνουν χαρά απογοητεύτηκαν εκ νέου...

Οι "κυανόλευκοι" είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουν, αλλά εις μάτην. Στο 68' μετά από σέντρα του Γεωργιάδη, ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπανιώτη, καθώς σούταρε πάνω από τα δοκάρια! Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 80', όταν ο Τζάνης έβγαλε μπαλιά στον Σαϊτιώτη, αλλά το σουτ του βραχύσωμου επιθετικού του ΠΑΣ κατέληξε στο δοκάρι!

Οχι τίποτα, άλλο παραλίγο και να έχανε ο ΠΑΣ, αν ο Στάθης σαν... από μηχανής Θεός στο 89' δεν αποσοβούσε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Μανίκα, στην καλύτερη στιγμή από πλευράς του Παναιτωλικού.

Με αυτά και με αυτά, η αφλογιστία του ΠΑΣ συνεχίζεται με το... κοντέρ να έχει φτάσει τα 450 λεπτά δίχως η ομάδα των Ιωαννίνων να βρει δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μανιάτης (60' Μπαμπανιώτης), Κατεμής (69' Μπακάκης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν (88' Θανόπουλος), Δέντσας, Μπαϊκαρά (53' Λόπεζ), Μπελεβώνης (53' Χάντιτς), Ζουρούδης (85' Πασάς), Γκούρμα (65' Μανίκας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζαφειρόπουλος (46' Σικαλιάς), Στάθης (90' λ.τρ. Βατσής), Κούσας, Μπαλάφας (46' Μαργαρίτης), Μιχαήλ, Καζναφέρης (46' Γεωργιάδης), Ανδράλας (80' Μαϊστόροβιτς), Τζάνης (87' Ντε Βισέντι), Μιχαλόπουλος (80' Μενδρινός), Ντιμπαλά (70' Σαϊτιώτης), Σιαλμάς (70' Κοντογουλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: