Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Μπροστά, δεν ΠΑΣ πουθενά!


Την πέμπτη συνεχόμενη «λευκή» ισοπαλία σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, έφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες αντιμετώπισαν αυτή τη φορά τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και η «αφλογιστία» τους βάζει σε μεγάλους πονοκεφάλους τον Γιώργο Παράσχο, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τα 450 λεπτά χωρίς γκολ, στα πέντε φιλικά ματς που έχει δώσει, συμπλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μπροστά σε, περίπου, 3.500 φιλάθλους και παρουσία του «ισχυρού άνδρα» του συλλόγου, Γιώργου Χριστοβασίλη, η ομάδα των Ιωαννίνων δεν μπόρεσε να «κάμψει» την αντίσταση της ομάδας του Αγρινίου, μένοντας έτσι στο 0-0. Στο 22’ ακυρώθηκε τέρμα του Ντιμπαλά ως οφσάιντ, ενώ στο 80’ ο Σαϊτιώτης, με σουτ, σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπαμπανιώτη. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη, αν στο 89’ ο Στάθης δεν έδιωχνε πάνω στη γραμμή την μπάλα, έπειτα από κεφαλιά του Μανίκα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μανιάτης (60' Μπαμπανιώτης), Κατεμής (69' Μπακάκης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μουμίν (88' Θανόπουλος), Δέντσας, Μπαϊκαρά (53' Λόπεζ), Μπελεβώνης (53' Χάντιτς), Ζουρούδης (85' Πασάς), Γκούρμα (65' Μανίκας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζαφειρόπουλος (46' Σικαλιάς), Στάθης (90' λ.τρ. Βατσής), Κούσας, Μπαλάφας (46' Μαργαρίτης), Μιχαήλ, Καζναφέρης (46' Γεωργιάδης), Ανδράλας (80' Μαϊστόροβιτς), Τζάνης (87' Ντε Βισέντι), Μιχαλόπουλος (80' Μενδρινός), Ντιμπαλά (70' Σαϊτιώτης), Σιαλμάς (70' Κοντογουλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: