Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ανεβάζει τους τόνους το Δ.Σ..


Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της Ανόρθωσης, θέλοντας να απαντήσει σε λεγόμενα «κάποιου Κυρίου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικάΑναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου το οποίο ανέλαβε τα ηνία του Σωματείου παμψηφεί στην Γενική Συνέλευση των μελών τον Ιούνιο του 2009, αποφάσισε όπως δεν δώσει συνέχεια τουλάχιστον επί του παρόντος στην ανακοίνωση κάποιου κυρίου. Απλούστατα υπενθυμίζει ότι ο εν λόγω κύριος κατηγορείται από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Κύπρου για απόσπαση τεραστίων ποσών από το Σωματείο μας. Επέλεξε δε να το πράξει στην καλύτερη στιγμή του ιστορικού μας Σωματείου.

Επιπλέον αναμένουμε ακόμα από τον εν λόγω κύριο την πλήρη αποπληρωμή των χρεών του προς το Σωματείο μας όπως έχει ο ίδιος δεσμευτεί γραπτώς. Με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του εν λόγω κυρίου απαξιούμε να ασχοληθούμε δίνοντας υπόσταση, σημασία και αξία σε κάποιους που δεν το αξίζουν. Να είναι σίγουρος ο κόσμος της Ανόρθωσης ότι το Σωματείο μας θα μεγαλουργήσει ξανά και ας μην επιχαίρουν κάποιοι.

Καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα, να περιφρουρήσει το Σωματείο μας και να είναι σίγουροι ότι η Ανόρθωση θα φτάσει εκεί που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: