Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Επίσημος υποστηρικτής η bwin


Η στοιχηματική εταιρεία bwin, η μεγαλύτερη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο πλατφόρμα παιχνιδιών στον κόσμο, είναι ο νέος υποστηρικτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε σήμερα (10/8) το μεσημέρι στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ, έγινε η παρουσίαση του νέου υποστηρικτή των «γαλαζοκιτρίνων»Εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Φοίβος Παπαδόπουλος, υπεύθυνος Marketing ο οποίος τόνισε ότι εκτός από το ποσό που θα δώσει η bwin στον ΑΠΟΕΛ ως υποστηρικτής του, οι πρωταθλητές θα αποκομίσουν και άλλα σημαντικά οφέλη ανάλογα με τα ποσά που θα παίζουν οι Κύπριοι παίκτες στοιχημάτων.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της bwin Βασίλης Κούννος ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της εταιρείας και την τεράστια επιτυχία της.

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Η bwin είναι μια από τις πιο γνωστές εμπορικές επωνυμίες στην Αυστρία και διαθέτει υψηλό επίπεδο εμπορικής φήμης εντός και εκτός των συνόρων. Η χορηγία των αθλημάτων ήταν πάντοτε μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της εταιρικής φιλοσοφίας. Ως χορηγός φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν και ως premium εταίρος της Μπάγερν Μονάχουν η bwin είναι παρούσα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου. Οι οπαδοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού γνωρίζουν επίσης τη bwin ως μακροχρόνιο χορηγό πολλών αγώνων του MotoGP.
Νο sports – no sports betting, δηλαδή «χωρίς αθλήματα δεν υπάρχουν αθλητικά στοιχήματα». Αυτός είναι ο λόγος που η χορηγία αθλημάτων ήταν πάντοτε στη βάση της φιλοσοφίας της εταιρείας και από την ίδρυσή της η bwin ήταν πάντοτε χορηγός κορυφαίων αθλημάτων.

Η παρουσία της bwin στον Κυπριακό αθλητισμό δεν ξεκινά φέτος αλλά από το 2006, όταν η εταιρεία ήταν ένας από τους κύριους χορηγούς του Σωματείου με παρουσία στις εμφανίσεις των ομάδων καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας. Μετά από μια σύντομη αποχή ενός έτους, η bwin επαναδραστηριοποιεί φέτος τη συνεργασία της με το ΑΠΟΕΛ ως ένας από τους υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η πρόθεσή μας για συνεργασία με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ ενδυναμώθηκε αμέσως μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ενώ και η πρόσφατη επιτυχία με τη δεδομένη παρουσία στους ομίλους του Europa League και ίσως αυτούς του Champions League μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται μια ομάδα να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, κάτι που την παραλληλίζει με την bwin στον επιχειρηματικό τομέα.

Οι χορηγίες παρέχουν στην bwin μια ιδανική ευκαιρία να τονίσει τη σχέση της με τον αθλητισμό. Η bwin επωφελείται από τη μεταφορά της θετικής εικόνας του αθλητισμού στην εταιρεία και την εμπορική της ονομασία. Η εμπιστοσύνη στη bwin και τα προϊόντα της ενισχύεται και η εικόνα της εταιρείας και της εμπορικής ονομασίας βελτιώνεται.

Η συνεργασία μας με το ΑΠΟΕΛ επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας καθώς και πολλά ωφελήματα προς τα μέλη της bwin. Σκοπός μας όπως σε κάθε περίπτωση είναι η αξιοποίηση της χορηγίας μας στο μέγιστο βαθμό έτσι ώστε τα οφέλη από αυτή την ενέργεια να είναι πολλά και αμφίδρομα.

Ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλή επιτυχία στην Ευρώπη καθώς και στο πρωτάθλημα που αρχίζει σύντομα. Είμαστε βέβαιοι ότι η χορηγία αυτή θα πετύχει τους στόχους της και θα θέσει τις βάσεις για μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ της bwin και του ΑΠΟΕΛ».


Στην συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές Γιοστ Μπρούρσε, Μάριος Ηλία και Χρίστος Κόντης. Επίσης ο προπονητής φυσικής κατάστασης του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Παρασκευά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: