Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

"Δένει" Σαλπιγγίδη


Μετά τις επαφές που είχε με τον Γιώργο Καραγκούνη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει βάλει σε προτεραιότητα την παραμονή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην ομάδα.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Κώστας Αντωνίου θα έχει πιθανότατα την Τρίτη (11/8) συνάντηση με τον εκπρόσωπο του διεθνή επιθετικού, Βαγγέλη Αγγελή, προκειμένου να αποσπάσει το "ναι" για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι θετικός στο ενδεχόμενο αυτό, ενώ και στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άκρως ικανοποιημένοι από την εν γένει παρουσία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του τριφυλλιού.

Και τώρα Ατλέτικο
Το φιλικό με την Χόνβεντ αποτέλεσε το τελευταίο τεστ των πρασίνων ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα πλέι οφ του Champions League. O Τεν Κάτε έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έλειψαν τα... συνήθη προβλήματα στην άμυνα που στέρησαν τη δυνατότητα από τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το παιχνίδι. Ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος πέταξε το "καρφάκι" του στη διοίκηση, αναφορικά με την χρησιμοποίηση του Φίλιππου Δάρλα, αναμένεται να βάλει σε ισχύ τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα, με την επιστροφή των διεθνών, μετά τα φιλικά της Τετάρτης (12/8). Πάντως, την Τρίτη (11/8) θα δηλωθεί στην UEFA η λίστα με τους παίκτες για τα παιχνίδια με τους "ροχιμπλάνκος" (υπάρχει η δυνατότητα μιας αλλαγής, μία ημέρα πριν το παιχνίδι).

Προτάθηκε ο Ρικέλμε
Αργά το βράδυ της Κυριακής (9/8) κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν γραφείο μάνατζερ να να προτείνει τον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε στον Παναθηναϊκό, με τιμή στα 5 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι ετήσιες απολαβές του αργεντινού αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: