Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ανανεώσεις και στο βάθος… Ατλέτικο


Ο Χενκ Τεν Κάτε είχε τη δυνατότητα να κάνει αρκετές δοκιμές στο φιλικό με τη Χόνβεντ και να βγάλει συμπεράσματα για την αξία αρκετών παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Τώρα πλέον οι «πράσινοι» συγκεντρώνονται στα ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ολλανδός δεν πείστηκε για την αξία του Σεντρίκ Καντέ και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Γάλλος δεν θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην ισπανική ομάδα για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη ο Μπίερσμιρ είχε καλή παρουσία, αλλά η λογική λέει ότι κεντρικό αμυντικό δίδυμο κόντρα στους Αγκουέρο και Φορλάν θα είναι οι Βύντρα και Σαριέγκι.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά νέα δεν δεν έχει υπάρξει εξέλιξη. Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού δηλώνουν ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές, η αλήθεια όμως είναι ότι εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις, τόσο κεντρικών αμυντικών, όσο και δεξιών μπακ. Μάλιστα οι φήμες θέλουν τους «πράσινους» να ψάχνουν και παίκτες που αγωνίζονται ως δεύτεροι επιθετικοί.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν αν έρθουν οι περιβόητες προτάσεις για τους Μάντζιο και Τζιόλη για τους οποίους φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ιταλικές ομάδες...

Ραντεβού με Σαλπιγγίδη

Στο μεταξύ, μετά τον Γιώργο Καραγκούνη (ο οποίος ενδέχεται σήμερα να συναντηθεί ξανά με τον Κώστα Αντωνίου), ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ή ο εκπρόσωπός του Βαγγέλης Αγγελής, αναμένεται την Τρίτη να συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για μία πρώτη συζήτηση αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ευχάριστα νέα.

Προτάθηκε ο Ρικέλμε

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε τις φήμες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τις οποίες στους «πράσινους» προτάθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε. Η Μπόκα φέρεται να ζητάει περίπου 5 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό μέσο, το κασέ του οποίο ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: