Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Άρης: κοντράρεται με Κίεβο


Ο Ιομάρ Μαζίνιο θα έχει τη δυνατότητα το βράδυ της Δευτέρας (9 μ.μ.) να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται οι «κίτρινοι». Ο Αρης υποδέχεται την Κιέβο Βερόνα και ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται να είναι και πάλι κατάμεστο και οι οπαδοί των «κιτρίνων» σκοπεύουν να δημιουργήσουν ξανά «καυτή» ατμόσφαιρα...

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός, μιλώντας σε εφημερίδα του Βίγκο ανέλυσε τα πλάνα για την ομάδα που επιδιώκει να «χτίσει»: «Φέτος πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με τον ερχομό ορισμένων πολύ ποιοτικών παικτών. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου. Πριν από λίγες μέρες επιστρέψαμε από την Ιταλία, όπου αγωνιστήκαμε σε αρκετά φιλικά. Η τελευταία αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς και έμεινα πολύ ικανοποιημένος», τόνισε αρχικά ο Μαζίνιο.

Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται ο Αρης είπε: «Εχω μια συγκεκριμένη άποψη για το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο της μιας επαφής. Δεν μου αρέσει να... ταξιδεύει η μπάλα στον αέρα ή το απόλυτα κάθετο παιχνίδι. Θέλω η ομάδα μου να έχει την κατοχή της μπάλας, να ελέγχει πάντα τον ρυθμό».

Σχολιάζοντας το ξεκίνημά του στον πάγκο του Αρη δήλωσε: «Πιστεύω πως έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα από τον Ιανουάριο που ανέλαβα τον πάγκο της ομάδας, κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, όταν ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοσή μας. Η προσαρμογή μου θα έλεγα πως έγινε πιο εύκολη διότι γνώριζα πρόσωπα και πράγματα στον Αρη από την προηγούμενη θητεία μου ως τεχνικός διευθυντής. Δεν αντιμετώπισα κάποιο σημαντικό πρόβλημα και θεωρώ πως ανταποκρίθηκα άμεσα στις απαιτήσεις του πάγκου και της ομάδας γενικότερα».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Ντονάτο: «Ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο την ίδια εποχή και είμαστε φίλοι από το 1985. Συγχρόνως, τελειώσαμε μαζί την προπονητική σχολή στη Μαδρίτη πριν από μερικούς μήνες. Μια μέρα που βρισκόμασταν στη Βαρκελώνη και συζητούσαμε για το μέλλον μας, έφθασε η πρόταση του Αρη. Δεν το σκεφτήκαμε δεύτερη στιγμή».

Επέστρεψε ο Αουρέλιο, στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο ο Λέμπο
Στο μεταξύ, ο Μάρκο Αουρέλιο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονείται εκ νέου με την ομάδα του Αρη. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ δεν στη Ράσιγκ Σανταντέρ με τηνμορφή δανεισμού «ναυάγησε» με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Ντιόγο Σιστόν ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Τέλος ο Αλεχάντρο Λέμπο που έλυσε την συνεργασία του με τον Αρη θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Νασιονάλ Μοντεβιδέο, την ομάδα που αγωνιζόταν πριν από δύο χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: