Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

"Δεν τους έχουμε ξεγράψει"


Κατηγορηματικός ως προς το αν υπολογίζει ακόμα τους Αγγελο Μπασινά και Τραϊανό Δέλλα ήταν ο Οτο Ρεχάγκελ, όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά τη λήξη της προπόνησης της Δευτέρας (10/8). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά οτι "δεν τους έχουμε ξεγράψει", ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στους παίκτες που θα κληθούν για τα ματς με Ελβετία και Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.Δεν έχουν τελειώσει. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους. Η αποστολή που έχουμε τώρα είναι σε πρώτο πλάνο εν όψει των επίσημων αγώνων. Δεν τους έχουμε ξεγράψει όμως", ξεκαθάρισε ο Ρεχάγκελ για τους Δέλλα και Μπασινά.

Οσον αφορά στο φιλικό με την Πολωνία την Τετάρτη (12/8), είπε πως θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες. "Θέλουμε να δοκιμάσουμε τον Μόρα και τον Παπασταθόπουλο για ένα ημίχρονο και στο άλλο τους Κυργιάκο και Παπαδόπουλο. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε επτά αλλαγές στο φιλικό. Το αποτέλεσμα σε αυτό το ματς δεν είναι σημαντικό. Οι αγώνες που θα δώσουμε για τα προκριματικά είναι σημαντικοί".

Στη συνέχεια, πρόσθεσε οτι "είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για την ενδεκάδα. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι καλά στην υγεία τους, γιατί μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι τότε", είπε, ενώ κλείνοντας έκανε μία ευχή για το νέο πρωτάθλημα. "Θέλουμε το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό μέχρι τέλους και να μην κριθεί νωρίς, όπως έγινε πέρυσι".

Από τους παίκτες, ο Χρήστος Πατσατζόγλου είπε: "Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Είναι ευκαιρία να πάμε για δεύτερη φορά σε ένα Μουντιάλ", ενώ ο Γρηγόρης Μάκος δήλωσε: "Αυτό το φιλικό είναι ένα χρήσιμο τεστ. Όλοι είμαστε έτοιμοι και καταλαβαίνουμε τη σημασία των δύο επίσημων ματς που ακολουθούν".

Τέλος, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με όλους τους διεθνείς να συμμετέχουν κανονικό στο πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Αγιο Κοσμά, η προπόνηση της Εθνικής. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναχωρεί για την Πολωνία την Τρίτη (11/8, 11:00GR) με πτήση τσάρτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: