Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Χάρισε σε… περαστικό το μετάλλιο του ο Μουρίνιο!


Σε έναν… περαστικό έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο το μετάλλιο του, για τον φιναλίστ του ιταλικού Σούπερ Καπ. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ίντερ δε μπόρεσε να «χωνέψει» την επικράτηση της Λάτσιο επί της ομάδας του και βρήκε έναν ακόμη χαρακτηριστικό τρόπο, για να αποδείξει ότι οι σχέσεις του με την ήττα παραμένουν «ψυχρές».

Ο Μουρίνιο γενικά πρόλαβε να αφήσει το «στίγμα» του και στην Κίνα, κατά τη διάρκεια της παραμονής εκεί της Ίντερ για τον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Λάτσιο. Έτσι, αφού κατηγόρησε αρχικά τους Κινέζους δημοσιογράφους ότι ξέρουν ελάχιστα πράγματα «γι’ αυτό το όμορφο άθλημα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στη συνέχεια έβγαλε στην επιφάνεια και τα… συσσωρευμένα νεύρα του από την ήττα της ομάδας του.

Αφού, λοιπόν, προσήλθε κανονικά για να λάβει το αναμνηστικό μετάλλιο που δίνεται στους φιναλίστ του ιταλικού Σούπερ Καπ, στη συνέχεια το χάρισε στον πρώτο φίλαθλο που έτυχε να περάσει από μπροστά του, αρνούμενος να κρατήσει κάτι, που μπορεί να του θυμίσει στο μέλλον ότι κάπου ήρθε δεύτερος.

Η ενέργεια του Μουρίνιο, όπως είναι φυσικό, επικρίθηκε έντονα από κινεζικά Μέσα, ενώ αναμένεται να «πυροδοτήσει» εκ νέου την διχογνωμία για το πρόσωπό του στην ποδοσφαιρική Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: