Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Διορθώνει τα κακώς κείμενα ο Ντούσκο


Το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς και η μεταγραφή του Λεονάρντο που τράβηξαν τα φώτα την εβδομάδα που πέρασε αποτελούν παρελθόν και για τη συνέχεια έχει μόνο δουλειά για τον Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είδε το… αγαπημένο του παιδί να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα και έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από την μέτρια και με πολλά προβλήματα εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στους Αργεντινούς.

Η Ένωση προβλημάτισε όσον αφορά την επιθετική της ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας και σε αυτόν τον τομέα επικεντρώθηκε ο «Ντούσκο» στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό με τους κιτρινόμαυρους να κάνουν αρκετές ασκήσεις με μπάλα.

Ο Μπάγεβιτς δούλεψε πάρα πολύ στην φυσική κατάσταση όταν η ομάδα βρισκόταν στην Αυστρία και πλέον ήρθε η ώρα για να δέσουν οι παίκτες και να δουλέψουν πάνω στην σωστή λειτουργία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που έλειπε από την ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Μπόκα ήταν η ταχύτητα, οι σωστές πάσες και αυτό το κάτι διαφορετικό που χρειάζονται όλες οι ομάδες από συγκεκριμένους παίκτες για να… ξεκολλήσουν όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Όλα αυτά τα είδε ο «Ντούσκο» και τις επόμενες ημέρες θα δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας. Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης περιμένει να τα δει στο φιλικό με την Μαγιόρκα την Τετάρτη (19:45).

Οι Καφές και Ενσαλίβα έκαναν αποθεραπεία ενώ ο Νίκος Καράμπελας θα υποβληθεί την Δευτέρα σε μαγνητική. Ο αριστερός μπακ του δικεφάλου αποχώρησε τραυματίας από το με την Μπόκα Τζούνιορς και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, κάνει λόγο για θλάση στην έκφυση του ορθού μηριαίου.

Γι αυτό το λόγο ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Επίσης, ο Ενσαλίβα έχει έναν ερεθισμό στον αχίλλειο τένοντα, ο οποίος δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Καναδός αμυντικός μέσος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα την Κυριακή μαζί με τον επίσης τραυματία Παντελή Καφέ.

Ο πονοκέφαλος των τραυματισμών επέστρεψε μαζί με την ομάδα από την προετοιμασία καθώς από τότε ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Οι Μπλάνκο, Σκόκο, Καφές και Καράμπελας έχουν λαβωθεί και ο περσινός εφιάλτης δείχνει να επανέρχεται. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός και μόνο ο Παντελής Καφές θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με την Βασλούι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: