Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Μεγάλη λαχτάρα για τα εισιτήρια…

Μεγάλη λαχτάρα για τα εισιτήρια…

Το σύνθημα έχει δοθεί εδώ και μέρες, από την αρχή σχεδόν του καλοκαιριού , μετά τις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις.
Σιγά-σιγά η δίψα θέριεψε και έγινε …ποτάμι, ένα «κιτρινόμαυρο ποτάμι» που γέμισε το «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Μπόκα και έστειλε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. «Ο φετινός Άρης είναι δομημένος τόσο καλά που είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει».
Το καλό αυτή τη φορά είναι ότι κανείς ή σχεδόν κανείς, αρχής γενομένης από την κεφαλή, που είναι η διοίκηση και καταλήγοντας στον απλό φίλαθλο, δεν «πετάει στα σύννεφα».
Μπορεί ο ενθουσιασμός να ξεχειλίζει, η λαχτάρα για την ομάδα να είναι διάχυτη αλλά η μπάλα παραμένει χαμηλά. Το περσινό παράδειγμα με τα θετικά αποτελέσματα στα φιλικά (ποιος δεν θυμάται για παράδειγμα την ευφορία από την τεσσάρα στη Μπριζ), είχαν τροφοδοτήσει την ομάδα με πρόσθετη αισιοδοξία και είχαν φουσκώσει αρκετά τα μυαλά μερικών που μέσα στην παραζάλη τους μιλούσαν για μεγάλους στόχους και υψηλές επιδιώξεις.
Τώρα, το μόνο που βλέπουν όλοι στον Άρη είναι το παρόν, το πετυχημένο μοντάρισμα, το μπόλιασμα των παλιών με τους νέους και το προσεχές φιλικό με την Κίεβο Βερόνα.
Λαχταράει ο κόσμος να δει τη νέα ομάδα
Ήδη, όλα τα βλέμματα και οι προετοιμασίες πλέον εστιάζουν στο φιλικό της Δευτέρας με τους Ιταλούς όπου οι παράγοντες της «κιτρινόμαυρης ταξιαρχίας» περιμένουν και πάλι αθρόα προσέλευση του κόσμου και νέα μεγάλη έκρηξη.
Οι ενδείξεις από την κίνηση των εισιτηρίων που έχουν «βγει στη φόρα» εδώ και λίγες μόλις μέρες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.
Πέρα από τους συνδέσμους που κινητοποιήθηκαν άμεσα(όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά) και κυρίως οργανωμένα, άμεση ήταν και η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας που έσπευσαν να στηρίξουν και πάλι την προσπάθεια.
Αν και δεν είναι φρόνιμο να διακινδυνεύσουμε κάποια πρόβλεψη, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν υπέρ της άποψης ότι το βράδυ της Δευτέρας το Κλ. Βικελίδης θα είναι ιδιαίτερα θερμό αφού θα ζήσει όμορφες στιγμές, στιγμές μοναδικές.
Τα κίνητρα για τον λαό του Άρη είναι πολλά:
Είναι πρώτα και πάνω απ΄ όλα η αγαπημένη του ομάδα, η νέα προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, το Μαζίνιο και τους ποδοσφαιριστές του. Υπάρχουν πολλοί που δεν μπήκαν στο γήπεδο με την Μπόκα και διψούν για μια πρώτη άμεση εμπειρία.
Είναι η δυνατή αντίπαλος η Κίεβο Βερόνα, που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Είναι η τηλεοπτική μετάδοση που δεν βοηθάει ακόμη όσο πρέπει κάποιον που θέλει να αρκεστεί σε αυτή τη λύση ανάγκης.
Και τέλος είναι η καλή και βολική μέρα.
Να υπενθυμίσουμε ότι για το παιχνίδι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, εκτός φυσικά από τους κατόχους διαρκείας VIP. Οι τιμές των εισιτηρίων που διατίθενται από το ARIS MOBILE είναι οι εξής:
ΘΥΡΕΣ 1-3: 15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2: 25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9: 30 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7: 50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP: 100 ΕΥΡΩ Πηγη Μετροσπορτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: