Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

«Μετακομίζει» μια και καλή ο Ντάλα Μπόνα


Την άφιξη του Σάμιουελ Ντάλα Μπόνα και του επίσημου εγγράφου που θα «σφραγίσει» τη μεταγραφή του περιμένουν οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ιταλού χαφ (σ.σ που έχει υπογράψει ήδη μονοετές συμβόλαιο) θα πρέπει η Νάπολι να στείλει εγγράφως την συνέναιση της στην παραχώρηση του παίκτη. Είναι όμως κάτι τυπικό, που αναμένεται να «κλείσει» τη Δευτέρα.

Στο μεταξύ ο ίδιος ο Σάμουελ Ντάλα Μπόνα αφού ξεναγήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο Καυτατζόγλειο αναχώρησε με προορισμό την πατρίδα του, προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να "μετακομίσει" μια και και καλή στην Ελλάδα.

Τυπικά θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όλους τους παίκτες.

Ο Ιταλός φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των «κυανόλευκων» κι όπως τους είπε ανυπομονεί να μπει σε ρυθμό προπονήσεων και να πάρει και πάλι παιχνίδια στα πόδια του, καθώς ως γνωστόν πέρσι δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους Ναπολιτάνους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ηρακλή ξεκουράστηκαν την Κυριακή κι από Δευτέρα θα επιστρέψουν ξανά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: