Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Τεν Κάτε: «Είδαμε πράγματα σήμερα»


Ο Χενκ Τεν Κάτε εμφανίστηκε εν μέρει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την Χόνβεντ ενώ αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του Σωτήρη Νίνη και του Γιώργου Μαχλέλη όσο και του Φίλιππου Δάρλα με εγκωμιαστικά σχόλια. Δάρλας: «Τον καλύτερο μου εαυτό», Λέτο: «Είμαι χαρούμενος», Μπίαρσμιρ: «Να είμαστε καλύτεροι».

«Είδαμε κάποια καλά πράγματα σήμερα και κάποια άλλα όχι και τόσο καλά. Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για παιδιά όπως ο Νίνης, ο Πετρόπουλος και ο Μαχλελής για να παίρνουν εμπειρίες» είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τον Νίνη και τον Μαχλελή: «Ο Νίνης είναι νέος και έχει πράγματα ακόμα να μάθει.

Έχει όμως την ποιότητα για να πάρει μια μέρα την θέση του στον Παναθηναϊκό. Ο Μαχλελής ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη κουράστηκε. Και αυτός έχει δρόμο ακόμα. Είναι ακόμα 18 χρονών. Μην το ξεχνάτε. Δεν έχει πάρει δίπλωμα ακόμα. Πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι».

Παράλληλα, ο Ολλανδός μιλώντας για τον Δάρλα μπορεί να έδειξε ικανοποιημένος από το ματς που έκανε ο Αγρινιώτης άσος αλλά δεν παρέλειψε να πετάξει το... καρφί του: «Έκανε καλό παιχνίδι σήμερα αλλά μην με ρωτάτε αν θα παραμείνει. Δεν το αποφασίχω εγώ αλλά κάποιοι άλλοι».

Δάρλας: «Εγώ θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μόνο μέσα στο γήπεδο δίνονται τα μυνήματα όχι με δηλώσεις. Θα κάνω ότι μπορώ για να διεκδικήσω την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό».

Λέτο: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι καλό για μένα να παίζω, ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Μπίαρσμιρ: «Μου αρέσει καλύτερα να παίζω στόπερ. Είμαι ευχαριστημένος απο την εμφάνιση μου σήμερα αλλά έκανα μια λάθος πάσα που θα μπορούσε να βάλει σε κινδύνους την ομάδα μας. Έχω να μάθω ακόμα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: